Vali Aydın'a Makamında Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın'a Makamında Ziyaret

Vali Aydın\'a Makamında Ziyaret

Tema Vakfı Siirt İl Temsilciliği, Vali Aydın'ı makamında ziyaret etti.

28.12.2012 09:51

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (Tema) Siirt Şube Başkanı Hasan Gök, Fevzi Çakmak ilköğretim okulunda okuyan minik Tema öğrencileri ve Okul öğretmenlerinden Hatice Karabacak ile birlikte Vali Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

TEMA Vakfı'nın ilimizde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Hasan Gök," İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarda bulunan öğrenci kulüpleri ile birlikte eğitim faaliyetlerinde bulunduklarını belirterek, Çevre ve Orman Bakanlığı ve Tema Vakfının işbirliği ile İş bankası sponsorluğunda 81 ilde başlatılan "Orman Kenti Oluşturma projesi"nin ilimizde de uygulanacağını, Projenin hayata geçirilmesi amacıyla 200 dönümlük arazi tahsisinin yapılması gerektiğini" belitti.

Vali Aydın,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlimizde Orman Kenti oluşturulması yönünde gerekli desteğin verileceğini belirtti.

Siirt'e yeşil bir kuşak oluşturmayı hedeflediklerini belirten Vali Aydın, Çevre ve Orman Müdürlüğüne talimat vererek, çalışmaların başlatılmasını ve gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.

Ziyaretin sonunda, TEMA Vakfı minik öğrencileri Vali Aydın' a Tema Vakfının Rozetini takarak, toplu halde fotoğraf çekimi yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Aydın'a Makamında Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement