Uzay Yolu Macerası Filmi - Son Dakika
Güncel

Uzay Yolu Macerası Filmi

Uzay Yolu Macerası Filmi

Uzay Yolu Macerası filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Uzay Yolu Macerası filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.12.2013 14:29

2001: Uzay Yolculuğu yarınlara doğru bir geri sayış, insanlığın kaderinin bir haritası, sonsuzluğun aranışı. Bu göz kamaştırıcı ve Oskar Ödüllü bir görsel yapıt, müzik ve hareketin şaşırtıcı bir birleşimi, o kadar etkileyici bir çalışma ki Steven Spielberg için kendi kuşağındaki yönetmenlerin başlangıç noktası olarak değerlendiriliyor.

, Stanley kubrick'in insanları kuşaklar boyu heyecanlandıracak ve ilham verecek başyapıtlarından biri. Gelecek yolculuğuna Kubrick, maymun atalarımızın olduğu geçmişimizi ziyaret ederek başlıyor. Daha sonra da (belki detarihinin en vurucu geçiş sahnelerinden birisiyle) bin yıl ileriye, uzay kolonilerine geçiş yapıyor ve sonunda da astronot Bowman'ı uzayın keşfedilmemiş derinliklerine, belki de ölümsüzlüğe gönderiyor. Çıkış kapılarını aç, Hal ile sakladığı sırlar ve onu saran esrar perdesi aralanıyor ve başka hiçbir de bulamayacağınız bu yolculuk başlıyor.

Yönetmen: Stanley Kubrick

Senaryo: Arthur C. Clarke, Stanley Kubrick

Oyuncular: Leonard Rossiter, Daniel Richter, William Sylvester, Gary Lockwood, Keir Dullea

Filmin Türü: Macera, Gizem, Bilim Kurgu,

Orijinal Adı: 2001: A Space Odyssey

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 1968

Yapım Ülkesi: ABD

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Uzay Yolu Macerası Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement