Üsküp'te "6. Gelecekte İletişim Çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

Üsküp'te "6. Gelecekte İletişim Çalıştayı"

Üsküp\'te "6. Gelecekte İletişim Çalıştayı"

Çalıştay nedeniyle Üsküp'te bulunan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Karakaya: "Anadolu Ajansı, TRT Avaz gibi kurumlarımızın bu topraklardaki varlığından gurur duydum"

15.05.2014 19:47

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya,  "6. Gelecekte İletişim Çalıştayı" kapsamında geldiği Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çeşitli temaslarda bulundu.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen "6. Gelecekte İletişim Çalıştayı"na katılan Karakaya, çalıştayın ardından Makedonya'nın Türk asıllı Devlet Bakanı Hadi Nezir'i ziyaret etti. Makedonya Radyo ve Televizyonu'nda ve bu kurum bünyesindeki Türkçe yayın servisinde de temaslarda bulunan Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ve Makedonya ilişkilerinin çok gelişmiş olduğunu ve ciddi bir potansiyel bulunduğunu söyledi.

İki ülke medyaları arasındaki ilişkilerin de geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Karakaya,  "Anadolu Ajansı olsun, TRT Avaz olsun, kurumlarımızın bu topraklardaki varlığından ve onların güçlü yer alışından gurur duydum" dedi.

Bu arada, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bugün başlayan ve yarın da Kosova'nın Prizren kentinde devam edecek olan "6. Gelecekte İletişim Çalıştay"ının sabah yapılan açılışına, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, RTÜK Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Makedonya Radyo ve Görsel-İşitsel Medya Hizmetleri Ajansı Başkanı Zoran Trayçevski ve Türk dünyasından çok sayıda gazeteci ile öğrenci katılmıştı. - Üsküp

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üsküp'te '6. Gelecekte İletişim Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement