Urmiye Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Urmiye Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Urmiye Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi\'ni Ziyaret Etti

İran Urmiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan SEDGHİ ve beraberindeki heyet, Erzurum Teknik Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

09.11.2013 12:07  Güncelleme: 12:05

İran Urmiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan SEDGHİ ve beraberindeki heyet, Üniversiteyi ziyaret etti. 7 Kasım 2013 günü Rektörlük Binası'nda gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr.SEDGHİ ve beraberindeki heyeti, Rektör Prof. Dr. Muammer YAYLALI makamında kabul etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İrfan KAYMAZ ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Bayram ŞAHİN' in de katıldığı samimi bir havada gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek işbirlikleri hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Erzurum Teknik Üniversitesi olarak pek çok ulusal ve uluslararası işbirliği protokolüne imza atıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. YAYLALI, öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası arenada geçerli, yetkin ve doğru bir eğitim almaları için çaba sarf ettiklerini belirtti.

İran Urmiye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan SEDGHİ de Erzurum Teknik Üniversitesinin yükselen bir değer olduğuna işaret ederek; gerek öğrenci değişim programı, gerekse öğretim üyeleri programlarının aktif hale gelmesi için gerekli işbirliği anlaşması yapılmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Daha sonra Merkezi Derslikler binamızı gezen İran Urmiye Üniversitesi heyeti, Üniversitemizden övgüyle bahsederek, ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Urmiye Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement