Urfalı Karateciler Madalyalara Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Urfalı Karateciler Madalyalara Doymuyor

Urfalı Karateciler Madalyalara Doymuyor

Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonasında 9 madalya alan Urfalı sporcular Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti.

03.09.2014 12:37

Müsabaka dönüşü Müdür Yıldız'ı ziyaret eden sporcular desteklerinden dolayı teşekkür etti. Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonasına 11 kişilik bir kafile ile katılan Şanlıurfalı karateciler şampiyonada 9 madalya kazanarak turnuvada adından en çok söz edilen ekip oldu.

Şanlıurfa Karate İl Temsilcisi Ali Avcı başkanlığında, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret eden karatecileri tek tek tebrik eden Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız özellikle spor sayesinde çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştıklarını, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak üst seviyeye çıkardıklarını belirterek spora her yaşta devam etmeleri gerektiğini söyledi. Yıldız, "Karateci arkadaşlarımın aldığı başarılı sonuçları tebrik ediyorum, başta antrenörler olmak üzere tüm sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Karate İl Temsilcisi Ali Avcı da ziyarette yaptığı konuşmada "Bizi her zaman destekleyen sporun ve sporcunun dostu olan ve aldığımız bu başarıda katkısı en üst seviyede olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret ettik. Sporcularımız aldıkları madalyalarla müdürümüzün yanına gitmek ve ona şükranlarımızı sunmak istediler. Bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, İl müdürümüz sayın Ertuğrul Yıldız'a bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Karateciler Madalyalara Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement