Ümit judocular, Samsun'dan Beş Madalya ile Döndü - Son Dakika
Güncel

Ümit judocular, Samsun'dan Beş Madalya ile Döndü

Ümit judocular, Samsun\'dan Beş Madalya ile Döndü

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Ümit Judocular, Türkiye Şampiyonası'nda beş madalya kazandı.

25.12.2013 17:13

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü'nün alt yapı kategorilerinde adından söz ettiren branşların başında gelen judo takımı, Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda da başarısını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Samsun'da yapılan şampiyonada minderde mücadele eden mavi beyazlılar iki Türkiye şampiyonluğu olmak üzere üç de üçüncülük kazandı.

İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU GELDİ

52 ilden 605 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada Kağıtspor 27 sporcusuyla yer aldı. Şampiyonada Kağıtsporlu judoculardan, 81 kiloda İslam Abanoz ve 73 kiloda Batuhan Akarsu Türkiye şampiyonu oldu. 66 kiloda mücadele eden Özkan Tokgöz, +90 kiloda İslam Mamayevoğlu ve 44 kiloda Tuğçe Beder Türkiye üçüncüsü oldu.

AVRUPA KUPASINA KATILACAKLAR

İlk üçe giren Judocular, 15-19 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Ümitler Avrupa kupasında ülkemizi temsil edecek. Türkiye şampiyonasında ilk beş sırayı alan Kağıtsporlu judoculardan İhsan Zeki Aydın, Emre Güç, Oğuzhan Yılman ve Melda Pınar ise yapılacak olan iki seçme müsabakasının ardından başarılı olmaları durumunda milli takımda yer alacak diğer isimler olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ümit judocular, Samsun'dan Beş Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement