Ülkede Çıtayı Yükselttik - Son Dakika
Güncel

Ülkede Çıtayı Yükselttik

Ülkede Çıtayı Yükselttik

İkizpınar'a 17 yılda yapılmayanı yaptık

27.08.2012 14:37

İkizpınar Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkede çıtanın yükseldiğini belirterek, "17 yılda buraya yapılmayan hizmetleri AK Partili bir belediye başkanı seçilmesiyle yaptık" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bafra İlçesi'ne bağlı İkizpınar Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediyenin 1992 yılında kurulduğuna dikkati çeken Demir, farklı partiler tarafından yönetilen belediyenin 2009'da AK Parti'ye geçmesiyle hizmetlerin arttığını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan'ın makamında belde halkıyla bir araya geldi. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler alan Demir, "İkizpınar Beldesinde arkadaşlarımızla oluşturduğumuz kardeşlik hukuku çerçevesinde, seçimden itibaren İkizpınar Beldesine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Tabi Kolay ve Çetinkaya Beldesine de, elimizden gelen desteği verdik. Bir vesileyle belediye seçiminden önce İkizpınar Beldesine geldiğim zaman beldede kahve önünde oturduk. O zamanlar vatandaşlar, hizmet alamadıklarına atıfta bulunarak 'Bizi köy yapın da İl Özel İdaresi'nin hizmeti gelir hiç olmazsa' derdi. O günkü konuşmaları hiç unutmuyorum. Tabi daha sonra seçim oldu. Şaban Çalışkan kardeşimiz İkizpınar Belde Belediye Başkanı oldu. İyi bir diyalog kurduk ve bu bahsedilen konuları da elimizden geldiği kadar ön el ayak olmaya çalıştık" dedi.

ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER

Türkiye'de çıtanın hızlı bir şekilde yükseldiğinin 30 yıl içerisinde olduğunu belirten Milletvekili Demir, İkizpınar Belediyesi'nin 17 yıllık belediyesi döneminde, ilerleme adına hiçbir şey olmadığını ve AK Parti döneminde, çok kısa bir sürede İkizpınar beldesine çok önemli hizmetler verildiğini söyledi. Kendisinin daha çok kırsal bölümlere gittiğini belirten Demir, "Kırsal ilçe, belde ve köylere her zaman daha çok giderim. Samsun merkezde her zaman zaten oradayız. Şuan ufukta bir seçim yok. Kırsal kesimde insanlarımızın taleplerini dinleyip, çözüm bulma beni mutlu ediyor. Milletimiz, AK Partiye güveniyor. Her seçimde oylarımız hamdolsun artarak devam ediyor" diye konuştu.

İKİZPINAR ÇOK ŞEY ALDI

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ise, "İkizpınar Beldesi Şaban Çalışkan döneminden önceki 17 yıl içerisinde görmediği hizmeti AK Parti sayesinde Şaban Çalışkan ile gördü. Biz her zaman beldemizin yanında olacağız" diye konuştu. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Şaban Çalışkan ise, "AK Parti ailesi olmasaydı, İkizpınar Beldesi bu güzel noktada olmazdı. İkizpınar Beldesi AK Partiden çok şey aldı ve AK Partiye her konuda istenilen oyu da verdi. İnsanlarımız partimize inanıyor. Bizde, büyüklerimize ve milletvekillerimize güvenerek, insanlarımıza sözler veriyoruz. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar, iman gücüyle gidiyoruz. Biz, İkizpınar Beldesinde, yaklaşık 38 kilometre birinci ve ikinci kat asfaltı yaptık. Stabilize yolumuzda var. Yol, su, elektrik ve köprü konularında emek verdik. Göletin etrafında piknik alanı konusunda projemizde var. Bu destekler hep AK Parti desteği ile oldu. Bizim hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülkede Çıtayı Yükselttik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement