Tüsiad Başkanı Dinçer, İstanbul ve Paris'teki Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika
Güncel

Tüsiad Başkanı Dinçer, İstanbul ve Paris'teki Terör Saldırılarını Kınadı

Tüsiad Başkanı Dinçer, İstanbul ve Paris\'teki Terör Saldırılarını Kınadı

Haber Özkan ARSLAN İstanbul DHA TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, İstanbul ve Paris'te yaşanan terör saldırılarını kınayarak, 'Suçluların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmelerini diliyorum dedi.

07.01.2015 21:27

Haber Özkan ARSLAN İstanbul DHA

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, İstanbul ve Paris'te yaşanan terör saldırılarını kınayarak, 'Suçluların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmelerini diliyorum dedi.

Haluk Dinçer, derneğin cinsiyet eşitliği konusunda kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik 'Kadın-Erkek Eşitliği Hakkında Her Şey konulu kısa film yarışmasının ödül törenine katıldı.

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, Sabancı Center'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dün İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne yönelik intihar saldırısı ile bugün Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'nun merkezine yönelik silahlı kişilerce gerçekleştirilen saldırıları kınadı.

Dinçer, 'Bugün Paris'te yaşanan, dün İstanbul'da yaşanan terörist saldırılarını TÜSİAD adına kınamak istiyorum. Bu tip olayların tekrar etmemesini diliyorum. Suçluların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmelerini diliyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüsiad Başkanı Dinçer, İstanbul ve Paris'teki Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement