Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, Van´da - Son Dakika
Güncel

Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, Van´da

Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, Van´da

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, Partisinin 5. Bölge Toplantısı İçin Van'a Geldi.

06.11.2010 22:37

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, partisinin 5. bölge toplantısı için Van'a geldi. Şener, toplantıda yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek Türkiye tarihinin en başarısız iktidarının AK Parti iktidarı olduğunu söyledi.Uçakla Van'a gelen Abdullatif Şener'i havaalanında İl Başkanı Cemal Bilekçi ve partililer karşıladı.

Van Ticaret ve Sanayi odası'nda yapılan toplantıya Genel Başkan Abdullatif Şener, Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Şener, iktidarın Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek kabiliyete sahip olmadığını ve sorunları çözme yerine arttırdığını söyledi. Türkiye'de işsizlik ve güvenlik sorununun olduğunu belirten Şener, iktidar ve muhalefetin sorunları çözme yerine birbiriyle kavga ettiğini ifade etti. Türkiye siyasetinin tarzını, Türkiye Partisi'nin değiştireceğini anlatan Şener, şöyle konuştu:

"Türkiye'de siyaset yanlışlarıyla vatandaşı yoruyor. Siyaset kendi sorunlarıyla da ülkeyi yoruyor. İktidar ve muhalefet sorunları çözmek ve barış için bir araya gelmiyor. Bakın 4 parti de başörtü sorununu çözelim diyor. Ama hepsi bu konuda da kavga ediyor. Siyaset samimiyet işidir, hizmet etme yeridir. Ancak meclisteki partiler sadece konuşuyor. Sorunu çözmüyor. İşte buda samimiyetsizliktir. Başörtü diyorsunuz, demokratik açılım diyorsunuz konuyu konuşuyor ortada bırakıyorsunuz. Hatta ayrışmaları derinleştiriyorsunz. Bundan dolayı bu iktidar Türkiye tarihinin en başarısız iktidarıdır. Medyada başbakanı mutlu etmek için haber yapıyor. Ama 73 milyon insanı düşünen yok. Bu ülkede eğer şiddet kavga varsa başbakan ve muhalefet partisinin genel başkanlarının üslubundandır."

Şener, toplantının ardından esnafı dolaşarak sorunları dinleyip, Van'dan ayrılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, Van´da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement