Türkiye Finans'tan Antalya Ekonomisine Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'tan Antalya Ekonomisine Büyük Destek

Türkiye Finans\'tan Antalya Ekonomisine Büyük Destek

Türkiye Finans ve AESOB işbirliği protokolü imzalandı.

27.09.2013 17:08

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) ile üye işletmeler için hazırladığı finansman paketlerini kapsayan özel bir protokol imzaladı.

25 Eylül'de, AESOB'da yapılan protokol imza töreninde AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Salih Öten, Türkiye Finans İzmir Bölge Müdürü Murat Demir, Türkiye Finans Çallı Şube Müdürü Gülsüm Yıldırım bir araya geldi.

Törende konuşan Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Salih Öten, "AESOB, Antalya ve ilçelerinde 75 alt odası ve 75 bini aşkın üyesiyle ülkemizin en önemli esnaf organizasyonlarından biri. AESOB üyelerine özel dört farklı finansman paketi hazırladık. Bölgede faaliyet gösteren binlerce işletme sahibinin ekonomiye sağladığı katkıyı ve rekabet gücünü artırmak arzusundayız. Aynı zamanda günümüzün esnaf ve sanatkarının atası sayılan ahilik kültürüne bir saygı duruşu olan Ahilik Haftası'nda bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Türkiye Finans Katılım Bankası, 75 bini aşkın Antalyalı esnaf ve sanatkara finansman desteği sunmak amacıyla Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) ile özel bir protokol imzaladı. 25 Eylül Çarşamba günü Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde gerçekleştirilen imza töreninde AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Salih Öten, Türkiye Finans İzmir Bölge Müdürü Murat Demir, Türkiye Finans Çallı Şube Müdürü Gülsüm Yıldırım ile Birlik ve Banka yetkilileri bir araya geldi.

İmzalanan protokol ile AESOB üyelerine özel vade ve kar oranlarıyla dört farklı paket sunuluyor. Türkiye Finans, Hızlı Çözüm Paketi, İşyerimi Yeniliyorum Paketi, İşletme Destek Paketi ve Makine ve Teçhizat Destek Paketi ile esnaf ve sanatkarların ekonomik ve sosyal açıdan gelişimlerine destek olacak.

Türkiye Finans ülke ekonomisinin önemli yapı taşlarını oluşturan esnaf, sanatkar ve KOBİ'lere özel finansman desteklerine büyük önem veriyor. Bu amaçla esnaf ve sanatkarlara uygun kar payı oranları ile en avantajlı fırsatlarla kullandırarak ülke ekonomimizin gelişmesine katkıda bulunuyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) ve Sanayi Ticaret Odaları gibi farklı kuruluşlarla özel protokoller imzalayan Türkiye Finans, şimdi de AESOB işbirliğiyle Antalyalı esnaf ve sanatkarların hizmet kalitesi ve kapasitelerini yükselterek rekabet güçlerini artırmayı hedefliyor.

Törende konuşan Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Salih Öten, "AESOB, Antalya ve ilçelerinde 75 alt odası ve 75 binden fazla üyesiyle ülkemizin en büyük 4. esnaf organizasyonu. AESOB üyelerine özel dört farklı finansman paketi hazırladık. Bölgede faaliyet gösteren binlerce işletme sahibinin ekonomiye sağladığı katkıyı artırmak arzusundayız. Aynı zamanda günümüz esnaf ve sanatkarının atası sayılan ahilik kültürüne bir saygı duruşu olan Ahilik Haftası'nda bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'tan Antalya Ekonomisine Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement