Türk Polis Teşkilatının 171'inci Kuruluş Yıldönümü - Antalya/ - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 171'inci Kuruluş Yıldönümü - Antalya/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan görüntüler Köpekli polis detay Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un çelenk koyması Tören detay, Tonbul'un açıklamaları Polis helikopteri detay Türk Polis Teşkilatının 171'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Antalya'da tören düzenlendi.

10.04.2016 11:46

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan görüntüler

Köpekli polis detay

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un çelenk koyması

Tören detay,

Tonbul'un açıklamaları

Polis helikopteri detay Türk Polis Teşkilatının 171'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Antalya'da tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören öncesinde bomba imha ve inceleme şube müdürlüğü ekipleri 3 bomba uzmanı köpekle alanda ve çevresinde arama yaptı. Törende Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu ardından saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören alanına gelen bazı vatandaşlar da alandaki emniyet müdürleri ve polis memurlarını, teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tebrik etti.

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilatın milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi. Antalya halkı ile polis haftasını kutladıklarını belirten Tonbul, vatandaşlarla nice mutlu, huzurlu yıllar dilediklerini kaydetti.

Bu yıl içerisinde teşkilatın şehitler verdiğini hatırlatan Tonbul, "Şehitlerimiz bu milletin kalbinde taht kurmuştur. Tarih boyunca da bu millet çok şehitler vermiştir. Bu vatan için, bayrak için, milletin huzur ve geleceği için hepimiz şehit olmaya hazırız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar, gazilere de şifalar diliyorum." dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tekirdağ'da tören düzenlendi.

Tekirdağ Valiliği önündeki törende, Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Tören, kutlama mesajlarının okunmasının ardından sona erdi.

Törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan ile emniyet personeli ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Türk Polis Teşkilatının 171\'inci Kuruluş Yıldönümü - Antalya/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 171'inci Kuruluş Yıldönümü - Antalya/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement