Turizmin Geleceğine Yatırım Yapın! - Son Dakika
Güncel

Turizmin Geleceğine Yatırım Yapın!

Turizmin Geleceğine Yatırım Yapın!

Genç Turizmciler Derneği, 14 Nisan 2012'de SwissOtel Bosphorus'ta yapacağı Genel Kurul hazırlıklarına girdi.

06.04.2012 16:37

Gençlik faaliyetlerine desteği ile tanınan ve TBMM'nin en genç milletvekili ünvanına sahip olan Bilal Macit ve T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakan Hakyemez'in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve iş adamı programda yer alacak.

Genel Kurul kapsamında, yeni yönetim kurulunu seçecek olan Genç Turizmciler Derneği, programda Türkiye turizmi için planladıkları projeleri ve fikirleri de yeni yönetim kurulu ile paylaşacak.

Program ile ilgili açıklama yapan Genç Turizmciler Derneği Başkanı Bulut Bağcı, ''2008'de bu yola 7 Boğaziçi Üniversiteli arkadaşla çıktık. Amacımız sadece ve sadece Türkiye'de turizm eğitimi alan ve sektörde istihdam olan gençlerimiz için projeler üretmek ve istihdamlarına katkı sağlamak. Bunları yaparkende Türkiyemize katma değer üretecek projelere ağırlık verdik. Biliyoruz ki, biz gençler 2023'te bu ülkenin turizmin üst noktalara taşımak için bugünden çalışmalar yapmalıyız. Yapacağımız genel kurul, projelerimizi daha doğrusu 2023 vizyonumuzu ortaya koymak adına önemli bir adımdır.'' diyor.

Genç Turizmciler Derneği kimdir?

Genç Turizmciler Derneği, 2008 yılında Boğaziçi Üniversiteli 7 genç profesyonel tarafından kurulmuştur. GTD, turizm sektörünü öğrencisinden profesyoneline, akademisyeninden bürokratına kadar bir bütün olarak ele alarak etkinliklerini gerçekleştirmektedir.

Her yıl pek çok üniversite tarafından panellere, söyleşilere ve kariyer günlerine davet edilen, bilgi birikim ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Genç Turizmciler; birçok etkinlikle turizm sektörünün günden güne parlayan yıldızı haline gelmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turizmin Geleceğine Yatırım Yapın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement