Turgut Altınok, Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle iftarda buluştu - Son Dakika
Güncel

Turgut Altınok, Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle iftarda buluştu

Turgut Altınok, Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle iftarda buluştu

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, köy tanışma ve yardımlaşma derneği olan Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Altınok, konuşmasında yerel seçimlerin 31 Mart'ta yapılacağını hatırlatarak, Ankara'nın trafik ve ulaşım problemlerine dikkat çekti ve sosyal yardımların artırılacağını ve Ankara'nın dünya başkenti olacağını söyledi.

17.03.2024 20:59

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle iftarda buluştu.

Altınok, köy tanışma ve yardımlaşma derneğinin, Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, yerel seçimler için 31 Mart'ta sandığa gidileceğini hatırlatarak, "Anketler, 'Ankara'nın problemlerini Altınok çözer' diyor. Çünkü 5 yılımız, Ankara'mızın boş yılları oldu." ifadesini kullandı.

Turgut Altınok, Ankara'da trafik ve ulaşım probleminin olduğunu ifade ederek, otobüslerin "tıklım tıklım" olduğunu, duraklarda da kuyrukların çoğaldığını belirtti.

Ankara'nın kaybedecek 5 yılının daha olmadığını ve yaptıklarının, yapacağının teminatı olduğunu söyleyen Altınok, "Gerekli yatırımlar yapılmazsa 2,5-3 yıl sonra Ankara trafiği, İstanbul trafiğinden daha çekilmez hale gelecek." dedi.

Altınok, büyükşehir belediyesinin sosyal yardımlarında geçmişe göre azalma olduğunu savunarak, "Biz bunları artıracağız, bütçenin yüzde 10'una çıkaracağız, 90'ına da Ankara'mızı bir dünya başkenti yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turgut Altınok, Trabzon Of Ağaçseven Derneği üyeleriyle iftarda buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement