Tunceli'de PKK'nın Üst Düzey Yöneticisi Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK'nın Üst Düzey Yöneticisi Öldürüldü

PKK'nın sözde Dersim Eyalet Komutanı 'Baran Dersim' kod adlı İsmail Aydemir gerçekleştirilen operasyonda öldürüldü.

21.09.2015 16:09  Güncelleme: 17:17

Yetkililerden alınan bilgiye göre; Tunceli Ovacık'ta yürütülen operasyonlarda terör örgütü PKK'nın sözde Dersim Eyalet Komutanı ve örgütün silahlı kanadı HPG'nin Komuta Konsey üyesi "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir ile birlikte 3 terörist öldürüldü.

PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Dağlıca'da pazar günü PKK hedeflerine yönelik hava harekâtında beş PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK'dan yapılan açıklamada, Hakkari Dağlıca'da dün icra edilen hava harekâtı sonucunda, PKK'nın mühimmat ve akaryakıt deposu olduğu belirlenen hedeflerinin imha edildiği ve beş PKK'lının öldürüldüğü belirtildi. Eylül ayı başında Dağlıca'da PKK'nın iki askeri araca düzenlediği saldırıda 16 asker hayatını kaybetmişti.

KARS'TA TESİSLERİ YAKAN PKK'LILAR ÖLDÜRÜLDÜ

Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nın Kağızman- Karakurt kara yolunda düzenlediği 'Gökçe-7' adı verilen operasyonda PKK'lı 2 teröristin öldürüldüğü, teröristlerle işbirliği içerisinde oldukları belirlenen 3 kişinin de yakalandığı bildirildi. 20 Eylül 2015 Pazar günü saat 05.30'da gerçekleşen operasyonda çeşitli silah ve mühimmat ile yaşam malzemesinin de ele geçirildiği kaydedildi.

Valilik açıklamasında, öldürülen teröristlerin 30 Temmuz 2015 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Soğanlı tren istasyonu mevkisinde tren yoluna el yapımı bombalı saldırı ve 1 TCDD işçisinin şehit edilmesi eylemi ile 13 Eylül 2015 tarihinde Sarıkamış Bayraktepe'deki kayak tesisinin yakılması olayını gerçekleştirdiği grubun üyeleri olduğu belirtildi.

2 AYDIR KAPALI YOL AÇILDI

Öte yandan, PKK Terör örgütü mensuplarının yaptığı yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silah ve bombalı saldırıları önlemek amacıyla Kars Valiliği tarafından 1 Ağustos'ta kapatılan Karakurt-Kağızman kara yolu dün akşam saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

Tunceli\'de PKK\'nın Üst Düzey Yöneticisi Öldürüldü

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK'nın Üst Düzey Yöneticisi Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (121)

  • bu vatan bizim bayrak bizim şanlı Türk milletiyiz : leşş istiyoruzz leşşşşşşşşşş binlerce leşşşşşşş istiyoruzzzzz 108 1 Yanıtla
  • bakur: karayılanı 1000 defa bahozu 1500 defa öldürdünüz la vala çok komiksiniz 85 15 Yanıtla
  • dadaş: mis mis darısı diğer keneflerin başına 64 10 Yanıtla
  • ZAZA NİYAZİ: YETMEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....DAHA FAZLA GEBERTİN.... 56 10 Yanıtla
  • kayserili: Darısı kara yılanın başına gebersinler leşler 48 2 Yanıtla
  • mardin: Darisi digerlerinin basina yasasin turk askeri 44 4 Yanıtla
  • Ulubey: Yalan diyip kendilerini avutan pekakalilar. ..sizde biliyorsunuz. diriniz kalleş. ölünüz leş tir 48 0 Yanıtla
  • maraşlı kahraman: üst düzeyi alt yüzey yaparız biz 41 4 Yanıtla
  • MANSUR: DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA... 43 1 Yanıtla
  • Vatan hailerine az bile.: Tümünü kazıyana kadar temizliğe devam inşallah pis vatan hainleri böylelikle bitirilir. 42 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement