Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı

Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındıTUNCELİ Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde gece saatlerinde köpeklerin saldırısına uğrayan dağ keçisi bir binanın bahçesine sığındı.

08.12.2022 16:08  Güncelleme: 16:14

Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı

TUNCELİ Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde gece saatlerinde köpeklerin saldırısına uğrayan dağ keçisi bir binanın bahçesine sığındı.

Olay, Çemişgezek ilçesi 3. Etap TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köpeklerin saldırısına uğrayan bir dağ keçisi binanın bahçesine sığındı. Köpeklerin yoğun havlaması sonucu dışarı bakan Ersoy Aksakal, keçinin köşeye sıkıştığını gördü. Evden getirdiği elma ve armutları köpeklere atarak uzaklaştıran Aksakal, ardından 112'yi arayarak durumu bildirdi. Keçi, ekiplerin müdahalesi ile doğal ortamına salındı.

Olayı anlatan Ersoy Aksakal, "Gece köpeklerin havlaması ile camdan dışarı baktım. O esnada köpekleri bir şeyi sıkıştırmıştı. Dağ keçisi olduğunu fark ettim. Köpekler gitmedi. Ben evde bulunan elma ve armutları kaçması için köpeklere attım. Dağ keçisinin apartman boşluğuna girmesi değişik bir his. Artık evimize kadar geldiler. Bunları koruma güzel bir şey. Daha sonra 112'yi aradım. Ekipler geldi ve yardımcı oldular. Keçiyi kurtardık" dedi.

Tunceli\'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de köpeklerden kaçan dağ keçisi bina bahçesine sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement