TÜBİTAK Yöneticisi: Beni Tasfiye Edecekler - Son Dakika
Güncel

TÜBİTAK Yöneticisi: Beni Tasfiye Edecekler

TÜBİTAK Yöneticisi: Beni Tasfiye Edecekler

Başbakan'ın odasında bulunan 'böcek'lere ilişkin raporda tahrifat yapmasının talep edildiğini söyleyen Palaz, 'Beni artık tasfiye edeceklerdir.' dedi.

21.02.2014 07:47  Güncelleme: 17:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisinden çıkan dinleme cihazlarına ilişkin olarak yazdığı "TÜBİTAK raporunda tahrifat yapılması istendiğini; aksi halde görevinden alınacağının söylendiğini" açıklayan eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, "Halen üzerimde baskılar sürüyor. Koruma talep edeceğim" dedi. Palaz, "Beni artık tasfiye edeceklerdir" ifadesini kullandı.

"BÖCEĞİN KULLANIMA GİRDİĞİ TARİHİ DEĞİŞTİRİLSİN"

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve eski Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) Başkanı olan Hasan Palaz, dün akşam saatlerinde yazılı açıklama yaparak TÜBİTAK adına yazdığı 'böcek' raporunda "böceğin kullanıma girdiği tarihin değiştirilmesini istendiğini, aksi halde görevinden alınacağının söylendiğini" ileri sürdü. 5 Şubat 2014'te BİLGEM Başkanlığı görevinden alınmasının nedeninin "raporda tahrifat yapmamasına" bağlayan Hasan Palaz, konuştu.

Palaz, kendisine yönelik baskılarla ilgili adli sürecin başlatılıp başlatılmadığı konusunda "Şu anda hukuk dışındaki tüm uygulamalara karşı çıkıyorum. Bununla ilgili de gerekli bilgileri açıklamamda paylaştım" dedi.

"BASKILAR ARTACAK"

Hasan Palaz, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Açıklamayı bu hafta kaleme aldım. Yaptığım bu direnişten dolayı bana yönelik baskılar artacaktır. Halen üzerimde baskılar sürüyor. Koruma talep edeceğim. Şu an danışmalık görevim devam ediyor. Yaşadıklarımı yaptığım açıklamada tüm detayları ile anlattım. Bunun dışında şu aşamada söylenecek fazla bir şey yok."

"İSTİFA ETMEDİM"

Palaz, istifa edip etmediğinin sorulması üzerine ise "etmedim, ama beni artık tasfiye edeceklerdir" yanıtını verdi. (kAYNAK: T24)

##5694699##
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TÜBİTAK Yöneticisi: Beni Tasfiye Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • DELİ DUMRUL: Bu kadar insanın hakkını nasıl ödeyecekler bilmiyorum.... 28 5 Yanıtla
  • Uyan Türk: Bu adamın cemaatle ilişkilerine bakmak lazım. 12 15 Yanıtla
  • SİNDOMAB: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.ACİL DELİLLLL LAZIM 7 2 Yanıtla
  • emin: vay vay vay tasfiye edecekler hiç kimseye babasından miras kalmadı bulunduğunuz makamlar herkes gelip gidecek kardeşim yeter iyi hizmet ettiniz teşekkürde ederiz ama birazda başkaları hizmet etsin başkalarındanda faydalanalım sen gidince bulunduğun kurum batacak sanki çok üzüldük karşınızda kuş varya konuşun durun işte istirahat zamanın gelmiş git emekli ol keyfini çıkar sağlığın bozulmasın 5 2 Yanıtla
  • AYNUR TAŞ: GOGLEE YAZDIM HASAN PALAZ IN HAYATI İLE İLGİLİ HİÇ BİRŞEY YOK BENCE ÇOK TUHAF. HASAN PALAZIN HAYATINI BULAN CEVAP YAZABİLİRMİ LÜTFEN 1 0 Yanıtla

Advertisement