Trabzon - Sanatçı Volkan Konak?ın Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Trabzon - Sanatçı Volkan Konak?ın Acı Günü

Trabzon - Sanatçı Volkan Konak?ın Acı Günü

Sanatçı Volkan Konak'ın acı günüTürk Halk Müziği sanatçısı Volkan Konak'ın dün vefat eden annesi 86 yaşındaki Saynur Konak Trabzon'un Maçka ilçesinde toprağa verildi.

10.03.2016 18:47

Sanatçı Volkan Konak'ın acı günü

Türk Halk Müziği sanatçısı Volkan Konak'ın dün vefat eden annesi 86 yaşındaki Saynur Konak Trabzon'un Maçka ilçesinde toprağa verildi.

Karadeniz müziğinin ünlü sesi Volkan Konak'ın vefat eden annesi Saynur Konak'ın cenaze namazı Maçka ilçesi Merkez Camisi'nde ikindi namazının ardından kılındı. Cenazeye Volkan Konak, abisi Lokman Konak ve kız kardeşleri Nuran Bahçekapılı, Nuriye Yavuz, Nazlı Yavuz, Saadet Yolsal ve Dilek Öztürk'ün yanı sıra Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Annesinin tabutu başında taziyeleri kabul eden Volkan Konak'ı yakın dostları da bu acı gününde yalnız bırakmadı. Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Ağaoğlu, Belgin- Sunay Akın, Erol Evgin ve Mustafa Sarıgül'ün de bulunduğu pek çok isim cenazeye çelenk gönderdi.

Saynur Konak'ın cenazesi, namazın ardından Güney Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazede sık sık duygulandığı gözlenen sanatçı Konak annesinin tabutunu da bir süre taşıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon - Sanatçı Volkan Konak?ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement