Tokat En’lerde Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Tokat En’lerde Buluşuyor

Tokat En’lerde Buluşuyor

Tokat Kültür Haber Dergisi Ve Tokat Gündem Gazetesi Tarafından Her Yıl Düzenlenen Tokat'ın En'leri Ödül Töreni Bu Yılda İstanbul'da Düzenlenecek.

11.01.2011 18:49

Tokat kültür haber dergisi ve tokat gündem gazetesi tarafından her yıl düzenlenen tokat'ın en'leri ödül töreni bu yılda istanbul'da düzenlenecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Grubun Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya Yılmaz "Geleneksel hale getirilen ödül töreninin bölgenin birlik, beraberlik ve motivasyonuna katkı sağladığını belirtti.

İş dünyası, Sanat dünyası, Spor, Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki başarılı Yöneticiler, Sivil Toplum kuruluşları ile bireysel başarıların ödüllendirildiği törene Tokat, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya gibi büyük illerde bulunan Tokat'lılar da katılacak.

Ödül Töreninde, çalışmalarına Sosyal Sorumluluk projelerine yer veren, Sivil Toplum çalışmalarının içinde bulunan bölgeye yatırım yapan birçok kişi, kurum ve grubun ödül alacağına değinen Yılmaz, bu yıl ödül töreninin diğerlerinden çok farklı gerçekleştirileceğini ifade etti.

Üst Düzeyde Katılım Bekleniyor

Ödül töreni hazırlık aşamasında, geçen yıllara göre bu yıl araştırma ve araştırma süresini uzun tuttuklarını belirten Yılmaz, Tokat başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve diğer illerde çalışmalar yaparak yayın grubunun başarılı bulduğu daha çok kurum ve kişiye ulaştığını söyledi. Bölgesel anlamda yaptıkları çalışma adına bir çok yeni isim ve kurumlara ulaştıklarını, bu durumun önceki yıllara göre katılım anlamında organizasyona yansıyacağını söyledi. Türkiye'nin bir çok il ve İlçelerinde faaliyette bulunan Tokatlı hemşerilerinin yeniliklerde öncülük yapan çalışmalarda bulundukları sektör, yada kuruma vizyon kazandırdıklarını ve bu yüzden ödülle kendilerinin onure edildiğini söyledi.

Ortak Akıl Grubunun Oluşması Şart

Bu organizasyonların icra edilmesindeki temel amaçlarından birinin de bölgesel problemlerin kısa vadede çözümü için " Ortak Akıl Grubu'nun oluşmasını sağlamak olduğunu söyleyen Yılmaz buna bölge olarak ihtiyaçlarının olduğuna değindi. Her organizasyonun bir amacı olması gerekir. Bu yıl 4. Tokat'ın En'leri Ödül Töreninde asıl amacının Ortak Akıl Grubunun Oluşması olduğunun altını çizen Yılmaz, bölgesel ve ülke genelindeki sorunlara çözüm üretebilecek, akıllı, bilgili, cesaretli, dürüst ve vizyonu geniş insan kaynaklarına sahip olduklarını ancak harekete geçirilmesi için operasyonel yaklaşımların şart olduğunu ifade etti.

Tek kriterlerinin Tokat olmadığına değinen Yılmaz, Tokat dışından yatırımcılara da araştırmalarında yer verdiklerini, girişimci özelliği ile ön plana çıkan bölgeye yatırım yapan Tokat dışından kişi yada kurumların da ödüllendirileceğini ifade eden Yılmaz, asıl amaçlarının başarıyı ödüllendirmek olduğunu söyledi. Bir yıldır aralıksız ekip olarak değerlendirme yaptıklarını belirten Yılmaz, önümüzdeki yıllarda Organizasyonun açışını genişleteceklerini söyledi.

Ülkemizde ve Dünyada isim yapmış birçok marka ve kişinin törende olacağına değinen Yılmaz, , Tokat, Iğdır, Bitlis, Eskişehir Valileri, İngiltere Sofra Hüseyin Özer, Özdilek, Dimes, Uyumsoft, Sanatçı Seda Sayan, Engin Günaydın, manken Tuğçe Güder, Sanatçı Kıvırcık Ali, Türkiye Bayan Milli, Voleybol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Bedestenlioğlu'nun yanı sıra birçok Belediye Başkanı, Genel Müdür, Sivil Toplum Kuruluşu akademisyen ve basın mensubunun ödül alacaklar arasında olduğunu belirtti. 15 Ocak Cumartesi Prof.Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Yenibosna, Bahçelievler'de, Asıl ödülleri Tokat'ın alacağını söyledi.

Tokat Kültür Haber Dergisi & Tokat Gündem Gazete'mizin Bu sene 4. nü düzenleyeceği Tokat'ın En'leri Ödül Töreni ve yayın hayatımızın 11. yılı organizasyonu 1000 davetlinin katılımı ile İstanbul'da gerçekleştirilecektir. İş, Sanat, Yönetici, Spor ve bireysel başarıların ödüllendirileceği organizasyonda, değerli sanatçılarımızın söyleyeceği Tokat Türküleri ve Folkloru ile de kültürümüzden esintilerin yaşandığı bir gecede beraber olacağız.

Yayın grubumuz, sorumluluğu çerçevesinde faaliyetlerinin merkezine koyduğu "Bölgesel problemlerimizin tespiti ve çözüme kavuşturulması" noktasında ki öneri ve yaklaşımların yanında, ilkeli yayıncılığı ile de, "kültürel farklılıklarımızı kazanıma dönüştüren" adımlar atmıştır.

Bütün çalışmalarını bilimsel araştırmalara dayalı gerçekleştiren Grubumuz, bölgede yüz yüze görüşerek, bölgesel problemlerimiz, yönetici memnuniyetleri ve halkın ağzından çözüm önerilerini alarak yerinde tespitler yapmıştır. Gelişen ve değişen zaman içinde birçok ilkleri başaran yayın grubumuz, yazılı basın ve yayının yanı sıra Görsel medyaya da yapımcı olarak girmiş bulunmaktadır. Yönetiyorum adlı Program ile "Zirvedekilerle Gündem'i" değerlendiren yayın grubumuz, "Eryılmaz Show" ve "Şarkıfelek" Programları ile de kültürel çalışmalara katkı sağlamayı başarmıştır.

Kurumların çalışma prensipleri ve şartları ile örtüşen yayın politikamızla Kurumsal firmaların son yıllarda istikrarından dolayı takip ettiği yayın organlarımız birçok kurumsal firmanın tanıtımına katkı yaparken, bölgesel değerlerimizi ön plana taşımayı başarmıştır.

Yayın Grubumuz, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada çizgisini koruyarak kişilik haklarına saygılı, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde hareket ederek yayın hayatında kalma sözünü verecek ve sizlerin desteğiyle yayın hayatımız devam edecektir.

Grubumuz, Tokat, İlçeleri ve Türkiye genelinde başarılı bulunan İş adamları, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Bürokratları, Askeri ve Emniyet mensupları, sanatçıları, sporcuları ve Sivil Toplum Kuruluşları gibi daha birçok alanda yapmış olduğu araştırma ve halkımızın anketlere verdiği cevaplar sonucunda "EN BAŞARILI" ları değerlendirmiştir. Yayın Grubumuz, bu araştırmalar ve Halk arasında yapmış olduğu anketler doğrultusunda, Ülkemizin Saygın Simalarının Katılacağı, 4. TOKAT'IN EN'LERİ ÖDÜL TÖRENİ'Nİ icra edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tokat En’lerde Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement