Tevfik Lav Futbol Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Tevfik Lav Futbol Festivali Sona Erdi

Tevfik Lav Futbol Festivali Sona Erdi

Manisa Belediyespor'un bu yıl Tevfik Lav adına düzenlediği İkinci Futbol Festivali, final maçlarının ardından sona erdi

10.09.2013 14:48

Final müsabakalarının ardından 2002 doğumlularda Altınordu'yu 5–0 mağlup eden Bursa spor şampiyon olurken, 2003 doğumlularda ise Muğlaspor'u 4-2'lik skorla geçen Bucaspor şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları takdim edildi.

Manisa'nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Tevfik Lav adına Manisa Belediyespor tarafından düzenlenen İkinci Futbol Festivali sona erdi. Turnuvada 2002 doğumlularda Turgutluspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş üçüncü olurken, 2003 doğumlularda ise İzmir Fenerbahçe Spor Okulu Altınordu'yu 4-2 yenerek üçüncü olmayı başardı. Final karşılaşmaları ise nefesleri kesti. 2002 doğumlularda Altınordu ile karşılaşan Bursaspor rakibini 5–0 yenerek şampiyon olurken, 2003 doğumlularda ise Muğlaspor'u 4-2 yenen Bucaspor şampiyonluk ipini göğüsledi. Turnuvada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları verildi. Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını Manisa Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcıları Emre Akpınar, Fikri Yenigelen, Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Hakap Şapçı, Süper Lig Hakemi Yunus Yıldırım, Manisa Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Haktan Tunç ile birlikte Manisa Belediyespor Alt Yapı Antrenörleri Hikmet Savran ve Niyazi Küçüker takdim etti.

Turnuvaya Katılan Takımlara Teşekkür Ederiz

Güzel bir turnuvayı geride bıraktıklarını ve önemli takımların alt yapılarına Manisa'da ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, "Manisa Belediyespor olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuva ses getirmeye başladı. Türkiye'nin değişik bölgelerinden takımlar kulübümüzü arayıp turnuvaya katılmak istediklerini söylüyorlar. Manisa Belediyespor olarak alt yapıya verdiğimizin önemin karşılığını görmeye başladık. Önümüzdeki yıllarda Manisa Belediyespor olarak alt yapıda önemli adımlar atacağız. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tevfik Lav Futbol Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement