Teknede Pankartlı Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Teknede Pankartlı Evlenme Teklifi

Teknede Pankartlı Evlenme Teklifi

Avusturya'da yaşayan müzisyen Burak Arslan Antalya'da kız arkadaşı Sırma Borihan'a evlenme teklif etti.

10.08.2011 02:20  Güncelleme: 09:36

Avusturya'da yaşayan müzisyen Burak Arslan tatil için geldiği Antalya'da Pedagog kız arkadaşı Sırma Borihan'a evlenme teklif etti. Bindikleri tur teknesinde falezleri seyreden Borihan, kayalıklardaki "Sırma bir ömür boyu benimle olurmusun" yazılı pankartı görünce gözlerine inanamadı.

Antalya'ya tatile gelen 26 yaşındaki Burak Aslan akrabalarıyla birlikte kız arkadaşı Sırma Borihan'a (27) sürpriz yapmak istedi. 7 aydır birlikte olduğu Borihan'la tur teknesine çıkan Arslan teknede bulunan gazetecilerle hiç konuşmadı. Lara bölgesindeki falezleri izleyen ikili, Arslan'ın akrabaları tarafından açılan "Sırma bir ömür boyu benimle olurmusun?" yazılı pankartla karşılaştı.

Bu sırada tekneye müşteri gibi binen gazeteciler ise kameralarını çıkartarak görüntü almaya başladı. Gözlerine inanamayan ve bir süre olayın şokunu yaşayan Sırma Borihan erkek arkadaşına sarıldıktan sonra evlenme teklifini kabul etti. Cebinden çıkardığı yüzüğü Borihan'a takan Arslan ise evlenme teklifini kabul eden kız arkadaşına öperek teşekkür etti. 1 yıl içerisinde evleneceklerini ve balayını Antalya'da yapacaklarını söyleyen gurbetçi çift, durdurdukları teknede hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknede Pankartlı Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement