Tekirdağ Şarköy'de Kenevir Operasyonu: 514 Bitki ve 1 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Şarköy'de Kenevir Operasyonu: 514 Bitki ve 1 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Tekirdağ Şarköy\'de Kenevir Operasyonu: 514 Bitki ve 1 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yapılan operasyonda, Tepeköy Mahallesi Çengeldere mevkiinde kenevir ekimi yapıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada, alanda 514 adet kök kenevir, 900 gram kubar esrar, 1500 metre uzunluğunda damlama boruları ve çeşitli aletler ele geçirildi. Şüpheli bir kişinin ikametinde ise 4 gram kenevir tohumu bulundu. Şahıs gözaltına alındı.

12.09.2023 15:58

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde düzenlenen operasyonda 514 adet kenevir bitkisi ve 1 kiloya yakın uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Tepeköy Mahallesi Çengeldere mevkiinde kenevir ekimi yapildiğinin tespiti üzerine jandarma komutanlığı ekipleri harekete geçti. Belirtilen bölgede yapılan aramada kenevir bitkisinin olduğu tespit edilerek alanda 514 adet kök kenevir, 900 gram kubar esrar, ile kenevirlerin sulaması amacıyla kullanılan 1500 metre uzunluğunda damlama boruları ile çeşitli alet ve edevat tespit edilerek el konuldu. Şüpheli İ.G'nin ikametinde de yapılan aramada 4 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Şahıs adlı makamlara çıkarılmak üzere gözaltında alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Şarköy'de Kenevir Operasyonu: 514 Bitki ve 1 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement