Tekbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Tekbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekbaş\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmir'de faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları, AK Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Tekbaş' ı makamında ziyaret etti.

16.06.2012 15:53

Dernek yöneticileri Tekbaş' a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Adıyamanlılar ve ilçeleri derneği başkanı Mehmet Akdulum, Başkan Yardımcısı Bülent Aslan, Tuğba Savcı, Balkan Anadolu Derneği eş başkanı Niyazi Gültekin, Ağrılılar Derneği Federasyonu Başkanı Hasan Karabağ, Kars Susuzlular Derneği başkanı Ekrem Timur, Mardin Ömerliler derneği yönetim kurulu üyesi Nurettin Bedir, Narlıdere AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı ve Meclis Üyesi Hasan Göztepe, Ege-se Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sevinç ile Anadolu Birliği Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Halit Tunç, Ömer Çakmak, İmam Polat, Abdullah Süer, Hanan Yıldız ve Burhan Yılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Tekbaş' ı makamında ziyaret etti. Gelen misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Tekbaş, konukları ile tek tek ilgilendi.

Sivil Toplum kuruluşları yöneticileri, AK Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Tekbaş' a çiçek hediye ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Yaşanan sürçte yanında olduklarını da dile getirdiler.

AK Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Tekbaş, Sivil Toplum kuruluşları yöneticilerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu söyledi. Parti Genel Merkezinin emrinde olduğunu ve büyük bir olgunlukla hukuki süreci takip ettiğini vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Tekbaş, partinin zarar görmemesi için elinden geleni yaptığını söyleyerek, hukukun vereceği karara saygılı olacağını bir kez daha yineledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement