Tehlikeli Aklın İtirafları Filmi - Son Dakika
Güncel

Tehlikeli Aklın İtirafları Filmi

Tehlikeli Aklın İtirafları Filmi

Tehlikeli Aklın İtirafları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Tehlikeli Aklın İtirafları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 20:33

Chuck Barris, TV kariyerinin doruk noktasında CIA’e alındı ve gizli ajan olarak eğitildi. Ya da kendisi böyle olduğunu iddia ediyordu…

Gelişen televizyon endüstrisi içinde genç, enerjik ve kariyerinin zirvesinde biri olan Barris, bir yandan yaptığı televizyon programı ile entelektüellerin olumsuz eleştirilerine hedef olurken, bir yandan da Amerikan Hükümeti adına suikastler gerçekleştirmektedir. ‘The Dating Game’ şovunda kazanan yarışmacı çiftleri, rüyalarının tatilini gerçekleştirmek üzere ya ‘Muhteşem Helsinski’ye, ya da ‘Romantik Berlin’e gönderirken, yükselen reytingler, onun ikinci dünyasını gizlemesine yardımcı oldu.

George Clooney’in ilk yönetmenlik denemesi olan filmde Chuck Barris karakterini Sam Rockwell canlandırıyor. Clooney’in aynı zamanda CIA ajanı Jim Byrd rolünde yer aldığı filmde, Barris’in kız arkadaşı Penny’yi güzel yıldızı Drew Barrymore, Patricia’yı Julia Roberts, gizli ajan Keeler’ı da Rutger Hauer canlandırıyor. film, Gong Show’un ünlü showman’i ve ‘The Newlywed Game’ ile ‘The Dating Game’ şovlarının yaratıcısı Chuck Barris’in çifte yaşamını konu alıyor.

Yönetmen: George Clooney, George Clooney

Senaryo: Charlie Kaufman, Chuck Barris

Oyuncular: Rutger Hauer, Julia Roberts, Drew Barrymore, George Clooney, Sam Rockwell

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Confessions of a Dangerous Mind

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 113 dk.

Resmi Sitesi: http://www.miramax.com/confessions/index.html

Vizyon Tarihi: 07.02.2003

Son Dakika Güncel Tehlikeli Aklın İtirafları Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement