TBMM Başkanı Kahraman, Grasso ve Boldrini ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Kahraman, Grasso ve Boldrini ile Görüştü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın İtalya Senato Başkanı Pietro Grasso ile görüşmesinin başından detay görüntüler Kahraman'ın İtalya Temsilciler Meclisi Başkanı Laura Boldrini ile görüşmesinin başından detay görüntüler TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İtalya Senatosu Başkanı Pietro Grasso ve Temsilciler Meclisi Başkanı Laura Boldrini ile ayrı ayrı görüştü.

11.07.2016 21:30

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın İtalya Senato Başkanı Pietro Grasso ile görüşmesinin başından detay görüntüler

Kahraman'ın İtalya Temsilciler Meclisi Başkanı Laura Boldrini ile görüşmesinin başından detay görüntüler TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İtalya Senatosu Başkanı Pietro Grasso ve Temsilciler Meclisi Başkanı Laura Boldrini ile ayrı ayrı görüştü.

Kahraman'ın Grasso ile görüşmesinin başlangıcında basının görüntü almasına izin verildi. Bu sırada Grasso, Kahraman'a İstanbul Atatürk Havalimanındaki terör saldırısından dolayı Türkiye'nin acısını paylaştığını söyledi ve dayanışma duygularını iletti.

Görüşme basına kapalı devam etti.

Görüşmeye Kahraman'ın yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu ve MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ile Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin de katıldı.

Kahraman daha sonra Temsilciler Meclisine geçerek, Başkan Laura Boldrini ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin başlangıcında gazetecilerin görüntü almasına izin verildi.

Görüşmede AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu ve MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ile Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin de hazır bulundu.

TBMM Başkanı Kahraman, Grasso ve Boldrini ile Görüştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Kahraman, Grasso ve Boldrini ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement