Taşova'da Otobüslerde Emniyet Kemeri Kullanımı Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Taşova'da Otobüslerde Emniyet Kemeri Kullanımı Değerlendirildi

Taşova\'da Otobüslerde Emniyet Kemeri Kullanımı Değerlendirildi

Taşova ilçesinde, şehirlerarası yolcu otobüslerinde yolcuların emniyet kemeri kullanımının yaygınlaştırılması konusunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, emniyet kemeri takmanın önemi ve yasal zorunluluk olduğu vurgulandı ve firmaların yolculara bu konuda bilgi vermesi gerektiği belirtildi. Programa, ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü, firma temsilcileri ve şoförler katıldı.

16.02.2024 15:53

Taşova ilçesinde otobüslerde yolcuların emniyet kemeri kullanımına ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Kaymakam Efe Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, şehirlerarası yolcu otobüslerinde yolcuların emniyet kemeri kullanımının yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların hassasiyetle takip edilmesi, terminallerde ve güzergahlarda yapılacak denetimlerde emniyet kemeri takmanın önemi ve yasal zorunluluk olduğu konusunda bilgilendirilme yapılması, firmaların yolculara emniyet kemeri konusunda bilgi verilmesi konuları değerlendirildi.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Altun, İlçe Emniyet Müdürü Arif Çetin, yolcu taşımacılığı hizmeti veren firma temsilcileri ve şoförler katıldı.

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taşova'da Otobüslerde Emniyet Kemeri Kullanımı Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement