Taekwondo İl Dereceleri Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Taekwondo İl Dereceleri Tamamlandı

Taekwondo İl Dereceleri Tamamlandı

Şanlıurfa Taekwondo il dereceleri GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalar ile tamamlandı.

19.02.2015 19:42

Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Erboğa, 2015 yılı faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen Gençler ve Yıldızlar kız – erkek il seçmeleri müsabakalarına 70 sporcunun katıldığını söyledi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verilirken, başarılı isimlerin Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Şanlıurfa'yı temsil edeceği bildirildi.

Taekwondoya ilginin her geçen gün arttığını söyleyen İl Temsilcisi Erboğa, "Sporcularımızın özverili çalışmalarından ve katılımlarından dolayı kendilerine ve ayrıca tüm programlarımızda desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ertuğrul Yıldız'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Urfa'da sporun gelişmesi için tüm organizasyonlara destek verdiklerini dile getirerek "2014 yılını analig, okul sporları, federasyon programlarında başarılar elde ettik. 2015 yılı içinde yoğun çalışıyoruz. İl temsilcilerimiz, antrenörlerimiz çok yoğun çalışıyorlar. Taekwondo il seçme müsabakalarını yaptık, seçilen sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsilen iyi dereceler elde edeler. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Çalışmalarından dolayı Taekwondo İl Temsilcimiz İsmail Erboğa'ya, antrenörlerimize, spor şube müdürümüz Murat Önen ve Murat Bağış'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Taekwondo İl Dereceleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement