SuperKids'ten Çocuklara Özel Davet - Son Dakika
Güncel

SuperKids'ten Çocuklara Özel Davet

SuperKids\'ten Çocuklara Özel Davet

Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocukları, yılbaşı öncesi Eren Perakende'nin çok markalı çocuk mağazası SuperKids tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 1

17.12.2013 10:51

Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocukları, yılbaşı öncesi Eren Perakende'nin çok markalı çocuk mağazası SuperKids tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 15 Aralık Pazar günü 14:00-18:00 saatleri arasında Zorlu Center AVM'de verdiği parti ile kapılarını minik konuklarına açtı.
Etkinliğe Sitare Akdilek, Revna Demirören, Işıl Reçber, Fatoş Sarıgül, Elif Gönlüm, Berrin Okçu, Seda Yılmaztürk, Aslı Pehlivanlar, Seda Tarman ve Meltem Kazaz da çocuklarıyla birlikte katıldı.
Alex oyuncakları ile oyunlar oynayan minikler yüz ve resim boyama aktiviteleri ile eğlenceli saatler geçirdi. Etkinlikte Sindirella ile masallar diyarına yolculuk yapan minik konuklar, balon şekillendirme oyunlarıyla da yaratıcılıklarını sergilerken anneler de SuperKids'in dünyaca ünlü markalarının koleksiyonlarını inceleme ve alışveriş yapma fırsatı buldu.

SuperKids Hakkında

2013 yılında bir Eren Perakende markası olarak faaliyete geçen Superkids; Lacoste, Nautica, Gant, Tommy Hilfiger ve Ralph Lauren gibi dünya markalarının yanı sıra Aigle ve New Balance çocuk ayakkabı koleksiyonlarını bir çatı altına toplamaktadır. Superkids 0-14 yaş grubunu hedefleyen, sofistike ve geniş çocuk koleksiyonu ile Zorlu ve Next Level alışveriş merkezlerinde tüketicileriyle buluşmaktadır.

Superkids eğlenceli ve şık mağazaları, bünyesinde topladığı dünya markaları ile çocuk giyim alışverişini yeni bir boyuta taşımayı hedeflemektedir. Çocuklar mağaza içerisinde ipad alanlarında eğlenirken, ebeveynlere farklı markalardan aynı anda alışveriş yapma imkânı sunulmaktadır. Yakın bir zamanda açılacak olan diğer mağazaları ile iki yıl sonunda mağaza sayısını 5'e yükseltmesi planlanmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SuperKids'ten Çocuklara Özel Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement