Sultan Et, Yeni Bayilikler Verecek - Son Dakika
Güncel

Sultan Et, Yeni Bayilikler Verecek

Sultan Et, Yeni Bayilikler Verecek

Bu yıl kutladığı 40. yılında yüzde 50 büyüme hedefine yaklaşan Sultan Et, yeni bayilik vermeye hazırlanıyor.

12.10.2013 09:58  Güncelleme: 10:20

Bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde dahil olmak üzere tüm illerde bayilik açmayı hedefleyen Sultan Et'in öncelikleri arasında ise Trabzon, Gaziantep, Konya, Rize ve Diyarbakır yer alıyor.

Kurulduğu 1973 yılından bu yana sürekli büyüyen Sultan Et, bugün 7 ana grupta ürettiği Sultan, Serdar ve Anadolu markalı 140 çeşit ürünle kırmızı et sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunuyor.

Bu yıl yüzde 50 olarak belirlediği büyüme rakamına yaklaşan Sultan Et'in hedeflerinden biri de kuruluşunun 40. yılında her evi Sultan ürünleriyle tanıştırmak. Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir'in de bulunduğu 36 kentteki bayi sayısını artırarak tüm illere yaymak istediklerini belirten Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, söz konusu bayiliklerin sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma ve jambonun da bulunduğu şarküteri grubu için olacağını söyledi.

İş ortağı olarak görüyoruz

Aynı zamanda Et Üreticileri Birliği (ETBİR) Başkanı da olan Mustafa Bılıkçı, bayilik verecekleri firmaların soğuk hava deposu, frigofrik dağıtım araçları ve belirli bir müşteri portföyüne sahip olması gerektiğini ifade etti. Bayilik alacak firmaları "İş ortağı" olarak tanımlayan Mustafa Bılıkçı, "Bayilik için çok acele etmiyoruz. Bizim amacımız bizimle birlikte hedeflerimize inanan iş ortağını bulmak" dedi.

Sultan ile yüzde 40 büyüdük

Mustafa Bılıkçı, 2013'ün ilk 8 ayında Sultan markalı ürünlerde yüzde 40'lık bir büyüme gerçekleştirdiklerini vurguladı. Yıl sonuna doğru hedefledikleri yüzde 50'lik büyüme oranını yakalayacaklarını anlatan Mustafa Bılıkçı, "Yeni vereceğimiz bayilikler ile hedefimizi tutturacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultan Et, Yeni Bayilikler Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement