Sultan Et, Şarküteri Ürünlerinde İç Anadolu Lideri - Son Dakika
Güncel

Sultan Et, Şarküteri Ürünlerinde İç Anadolu Lideri

Sultan Et, Şarküteri Ürünlerinde İç Anadolu Lideri

Sultan Et, 40. yılında İç Anadolu Bölgesi'ndeki satışlarını geçen yıla göre artırdı.

12.09.2013 11:39  Güncelleme: 11:41

Aynı zamanda Et Üreticileri Birliği (ETBİR) Başkanı da olan Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, İç Anadolu Bölgesi'nde en yakın rakiplerinden yüzde 25 fazla satış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurulduğu 1973 yılında sadece sucuk ve pastırma üreten Sultan Et, 40. yılında 7 ana grupta 140 çeşit ürün üreten bir firmaya dönüştü. Son olarak üretim merkezini 20 milyon TL'lik yatırımla yenilediklerini söyleyen Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, TSE'den Helal Gıda Sertifikası aldıklarını ve ardından ise Türk Sucuğu Standartı alan ilk firma olduklarını belirterek, ürünlerini Sultan, Serdar ve Anadolu markalarıyla tüketiciyle buluşturduklarını ifade etti.

İç Anadolu'da satışlarımız arttı

ETBİR Başkanlığı görevini de yürüten Mustafa Bılıkçı, geçen yıl Sultan Et'in toplam satışının yüzde 20'sinin İç Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştiğini ifade ederek, "2013'ün ilk 7 ayında Sultan Et yüzde 40 büyüme elde etti. Bu büyümeyle birlikte toplam satışımızın yüzde 25'ini de İç Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştirdik. Bu bölgede satışlarımızı artırdık" diye konuştu.

Hedef, bölgedeki her noktada tüketiciye ulaşmak

Mustafa Bılıkçı, sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma ve jambon çeşitlerinden oluşan şarküteri ürünleriyle İç Anadolu Bölgesi'nde market, bakkal, otel, restoran, fast food, discount ve grosslar aracılığıyla tüketiciyle buluştuklarını söyledi. Hedeflerini İç Anadolu Bölgesi'ndeki her tüketim noktasına ulaşmak olarak belirlediklerini vurgulayan Mustafa Bılıkçı, şöyle konuştu: "Üstün kalitemiz, beğenilen lezzetimiz, doğal ürünlerimiz, yüksek teknolojimiz, hijyen ve güvenilirliğimizi her tüketiciye ulaştırarak daima birinci sırada yer almak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultan Et, Şarküteri Ürünlerinde İç Anadolu Lideri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement