STV'nin Bilişimcileri Darbe Mesaisinde Yakalandı! - Son Dakika
Güncel

STV'nin Bilişimcileri Darbe Mesaisinde Yakalandı!

Samayolu TV ve Kaynak Holding çalışanı 5 bilişim uzmanı, darbe gecesi önce Vodafone Arena'ya ardından TRT ve Digiturk binasına götürüldü. Hainleri stada indiren de, Üsteğmen Kerime Kumaş'tı!

11.08.2016 07:42  Güncelleme: 08:08

Darbe gecesi Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde bir örgüt evinde buluşan 5 bilişim uzmanının, askerler tarafından bir plazaya getirildikleri ve askeri helikopterle Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'na indirildikleri belirlendi.

KERİME KUMAŞ İNDİRMİŞ

Dijital yayınlar uzman olduğu belirlenen N.A., S.G. ve H.S.'nin TRT Ulus binasına, Samanyolu TV ve Kaynak Holding'in eski çalışanı olan bilişim uzmanları Ö.Ş. ve S.Ç.'nin de Digiturk binasına gittiği belirlendi. Hainleri kritik noktalara indiren ise pilot üsteğmen Kerime Kumaş'tı.

PANİK HALİNDE KAÇTILAR

Bilişim uzmanlarının Dijitürk yayınlarını kesmeye çalıştığı ancak bunda başarılı olamadıkları belirlendi. TRT Ulus binasına giden N.A., S.G. ve H.S.'nin de TRT işgalinin başarılı sonuçlanmaması nedeniyle TRT binasının arka tarafından kaçtıkları belirlendi. Darbecilerle hareket eden N.A., S.G., ve H.S. ile Samanyolu TV ve Kaynak Holding eski çalışanı olan Ö.Ş. ve S.Ç.'yi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 5 bilişim uzmanı tutuklandı.

(Kaynak: Akşam)


STV\'nin Bilişimcileri Darbe Mesaisinde Yakalandı!

Son Dakika Güncel STV'nin Bilişimcileri Darbe Mesaisinde Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement