Southern Üniversitesi'nden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Southern Üniversitesi'nden Ziyaret

Southern Üniversitesi\'nden Ziyaret

Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, beraberinde ABD Louisina Eyaleti Southern Üniversitesi üyeleri, Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

03.01.2014 14:43

Siirt Valisi Ahmet Aydın' a nezaket ziyaretinde bulunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Siirt Üniversitesinin büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini belirten Rektör Erman, "Öğrenci ve Öğretmen Elaman Değişim Ön Protokolü" kapsamında Louisina Eyaleti Southern Üniversitesindeki değerli hocalarımızı ilimizde misafir ettiklerini belirterek,"her iki üniversite arasında imzalanacak protokol ile Siirt Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik bölümünde eğitim gören öğrenciler 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 1-2+2 eğitim ön Protokolü ile 2 yıl ABD ve 2 yıl Türkiye' de okuma şansı sağlanarak, çift diplomalı olarak mezun olmalarını hedefliyoruz."dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Aydın Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman ve Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Habib Muhammedi'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; Southern Üniversitesi Türkiye Sorumlusu Prof. Dr. Osman Kandara ile aynı üniversitenin bölüm başkanı Prof. Dr. İbrahim Kossavi'de yer aldı.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Southern Üniversitesi'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement