Sony'nin En Yeni Küresel Ürün Reklam Kampanyası  - Son Dakika
Güncel

Sony'nin En Yeni Küresel Ürün Reklam Kampanyası

Sony\'nin En Yeni Küresel Ürün Reklam Kampanyası 

James Bond yeni görevine Sony'nin en yeni küresel ürün reklam kampanyası "İstihbarat Toplandı" için çıkıyor.

31.10.2012 16:47

Sony, "tek başına çalışan bir adam için bile, birlikte çalışan bir teknoloji gerekir" dedi ve BRAVIA HX850 TV'si, VAIO SA dizüstü bilgisayarı, Xperia Tablet S'i ve Xperia akıllı telefonu ile efsane ajan James Bond'un da güvenini kazandı. Sony'nin James Bond'u yeni görevine hazırladığı dünya çapındaki yeni ürün reklam kampanyası "İstihbarat Toplandı", Skyfall filminin gösterimi ile eş zamanlı olarak başladı. Filmin İstanbul galası ise 30 Ekim Salı akşamı gerçekleştirildi.

Sony'nin bu sonbahar gerçekleştireceği yeni küresel ürün reklam kampanyasında, Daniel Craig İngiliz gizli servisi MI6 ajanı James Bond olarak rolüne yeniden bürünüyor. Kampanya Sony'nin James Bond film dizisi ile yakın ortaklığını ve 23. Bond macerası SKYFALL™'un dünya lansmanı olan 26 Ekim'de ve Türkiye gösterim tarihi olan 2 Kasım'da sinemalara gelişini kutluyor. Bond'un son macerası Skyfall'un İstanbul galası Sony'nin sponsorluğunda, 30 Ekim Salı akşamı, Kanyon Cinemaximum'da, Bond Aktristi Naomie Harris ile yapımcı Michael Wilson'ın katılımıyla gerçekleşti.

Skyfall'un sinemalarda gösterime girmesi ile eş zamanlı başlatılacak olan İstihbarat Toplandı kampanyası, Sony'nin birbiriyle bağlantılı çalışan yenilikçi ürünlerinden bir seçkiyi içeriyor. Bu kapsamda, çevrimiçi ve çevrimdışı yaratıcı reklamlarda yer alacak ürünler arasında, Xperia™ akıllı telefon ve Xperia™ Tablet, VAIO dizüstü bilgisayarlar ve BRAVIA TV'ler yer alıyor. Bu ürünlerin bir bölümü Skyfall'da da görülebiliyor.

60 ve 30 saniyelik İstihbarat Toplandı reklamları, James Bond'un yoğun şekilde korunan bir binaya sızdıktan sonra kontrol odasına doğru ilerlerken düşmanlarını etkin şekilde bertaraf edişi etrafında gelişiyor. Bu arada, Bond'un hareketleri esrarengiz bir kadın tarafından BRAVIA ekranlar, VAIO dizüstü bilgisayarlar, Xperia Tabletler ve Xperia akıllı telefon üzerinde takip ediliyor. Bu cihazlar gitgide endişelenen gözlemci için anında bilgi ve istihbarat toplayıp bunları karşılaştırırken yenilikçi cihazların kusursuz iletişim yetenekleri de gözler önüne seriliyor.

Kontrol odasının kapıları açılıyor ve 007 yürüyerek içeri giriyor. Masanın başında oturmakta olan kadınının yanına gelerek gizemli bir şekilde, "Birini mi aradınız?" sorusundan sonra Bond, böylece Sony'nin teknolojisini alt etmek için gerekli kurnazlığa sadece James Bond'un sahip olduğunu kanıtlıyor.

Televizyon, sinema ve yazılı basında yayınlanacak olan kampanya, aralarında Sony'nin dünyanın dört bir yanındaki web siteleri, Facebook ve Twitter platformlarının da bulunduğu çevrimiçi ve çevrimdışı etkinlikler ve yerel perakende etkinlikleri ile desteklenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sony'nin En Yeni Küresel Ürün Reklam Kampanyası  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement