Netanyahu'nun "Bize Vaaz Vermesin" Sözlerine Erdoğan Cevap Verdi: Sen Zalimsin - Son Dakika
Güncel

Netanyahu'nun "Bize Vaaz Vermesin" Sözlerine Erdoğan Cevap Verdi: Sen Zalimsin

İsrail Lideri Netanyahu'nun "Çocuk katili bize vaaz vermesin" sözlerine cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sen yanlış kapıya vurdun. Sen zalimlerin sesisin" dedi.

23.12.2018 15:05  Güncelleme: 16:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yere yıktığın düşmanını tekmeleme, sen İsrail'deki Yahudi değilsin." sözlerine Twitter'dan cevap veren İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, "Köylerinde kadınları ve çocukları katleden Erdoğan, İsrail'e vaaz vermesin." dedi. Netanyahu'nun sözlerine cevap veren Erdoğan "Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin, devlet terörünün başısın. Devlet terörü estiriyorsunuz." dedi.

Erdoğan, Arnavutköy Belediyesi Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

"SEN DEVLET TERÖRÜ ESTİRİYORSUN"

"İsrail Başbakanı Türkiye'ye en alçak ifadelerle saldırdı. Bugün bizim Filistinli mağdurlara karşı çıkmamızdan rahatsız olan İsrail Başbakanı iftiralarla saldırdı. Netanyahu denilen adam bizi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçluyor. Herhalde dili sürçtü. Kendilerinin Filistin'de işgalci olduklarını söyleyecekti. Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin. Sen devlet terörü estiriyorsun. Siz kadınları, çocukları tekmeleyerek, askerinizle, polisinizle sürükleyerek götürüyorsunuz. Netanyahu, sen zalimsin zalim."

Netanyahu'nun
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu

'CHP, KENDİ MİLLETİNE SAVAŞ AÇMIŞ BİR PARTİDİR'

"1994 yılında İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı seçildiğimde karşımda öyle bir manzara vardı ki insan düşmanına böyle bir muameleyi uygun görmez. Medeni bir Türkiye medeni bir İstanbul varsa bu sayede var. Bir ülke veya bir şehir en kötü nasıl yönetilir diye görmek istiyorsanız CHP'nin tarihine bakın. Kendi milletine savaş açmış bir parti var. Son yıllarda derme çatma isimleri, ideolojileriyle zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya başladılar. Paslı demir yaldızlı boyayla boyamakla altın olmaz."

Netanyahu'nun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"FAŞİZM GENLERİNE İŞLEMİŞ"

"Her seferinde milletimizden silleyi yemelerine rağmen bu arayıştan vazgeçmediler. Lafa gelince demokratlığı kimseye bırakmazlar ama faşizm genlerine işlemiştir. Yerlilikle ve millilikle uyuşmayan ne varsa Bay Kemal'de var."

'BATI'DA KOLTUĞU BIRAKIYORLAR, SEN GİTMİYORSUN'

"Ana muhalefet, Türkiye'yi Ortadoğu denkleminin dışına atmak istiyor. 14 seçim AK Parti birinci sırada, sen kaçıncı sıradasın. Batı'da bırakıp koltuğu gidiyorlar, sen yapıştın gitmiyorsun. Ülkemizin, milletimizin çıkarlarını güçlendirmek için çalışırken en çok muhalefetin saldırılarına maruz kalıyoruz. PKK'yı yerle yeksan ediyoruz, FETÖ'ye dünyayı dar ediyoruz, Suriye'de terörün önünü kesiyoruz, ekonomik saldırıları boşa çıkarıyoruz karşı cevap CHP'den geliyor."

Netanyahu'nun
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu

METİN AKPINAR'A CEVAP: SANATÇI MÜSVEDDESİ

Öncek gün, Halk TV'de yayımlanan Halk Arenası programında kendisi için "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" ifadesini kullanan Metin Akpınar'a yanıt veren Erdoğan "CHP'nin yakası sanatçı yalaka kılıklı borazan var. Bunlardan 3'ü CHP'nin resmi yayın organı olan televizyonda benim hakkımda atıp tutmuşlar. Önce "Gergedan nesli" diyerek hakarete başlamışlar. Hızlarını alamayıp işi iç savaş goygoyculuğuna götürmüşler. Milletin iradesine zerre kadar saygıları yok. Kendi istedikleri gibi demokrasi olmazsa belki lideri, yani beni ayaklarından asarlarmış. Hepiniz topunuz cellat olsa ne yazar? Biz şahadete inanmışız.İmanınız yok ki onu konuşalım. Belki "Mahzenlere zehirlenerek ölür" demişler. Belki "Başka liderlerin yaşadıklarını yaşar" demişler. Bunların isimleri vermeyeceğim, bunlarla yargıda gereği yapılacak. Bu sanatçı müsveddesi, bunların bedelini ödeyecekler. Bunlara verilecek en iyi ders bunları sandığa gömmektir. " dedi.

Netanyahu'nun
Metin Akpınar
Netanyahu\'nun "Bize Vaaz Vermesin" Sözlerine Erdoğan Cevap Verdi: Sen Zalimsin

Son Dakika Güncel Netanyahu'nun 'Bize Vaaz Vermesin' Sözlerine Erdoğan Cevap Verdi: Sen Zalimsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement