Son dakika haberleri: Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı

Son dakika haberler... Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılış programı gerçekleştirilen Tarihi Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesinin açılış programına dünyaca ünlü aktör Jason Statham katıldı.

26.02.2021 19:47  Güncelleme: 20:33

Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılış programı gerçekleştirilen Tarihi Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesinin açılış programına dünyaca ünlü aktör Jason Statham katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla açılış programı gerçekleştirilen Tarihi Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesinin açılış programına dünyaca ünlü aktör Jason Statham da katıldı. Programın gerçekleştirildiği alana gelen Jason Statham burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ünlü aktör programın yapılacağı salona geçti.

Son dakika haberleri: Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Dünyaca Ünlü Aktör Jason Statham Tarihi Atlas Sineması açılışına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement