Sivaslılar, Sazlı Sözlü Gecede Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sivaslılar, Sazlı Sözlü Gecede Buluştu

Sivaslılar, Sazlı Sözlü Gecede Buluştu

Güngören Belediyesi ‘nin organize ettiği , “Yöresel Hemşeri Geceleri”nde Sivaslılar bir araya geldi.

01.04.2014 14:05

Güngören Belediyesi 'nin organize ettiği, "Yöresel Hemşeri Geceleri"nde Sivaslılar bir araya geldi. Sivas'ın yöresel lezzetlerinin ikram edildiği gecede, yerel sanatçılar büyük beğeni topladı.

Kültürel değerleri, gelenek, görenekleri yaşatmak amacıyla Güngören'de organize edilen "Yöresel Hemşehri Geceleri" büyük ilgi görmeye devam ediyor. Güngören Belediyesi ve İlçede bulunan Sivas dernekleri ile birlikte organize ettiği Sivaslılar gecesi Köyiçi Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Güngören'de faaliyet gösteren Sivas dernekleri yöneticileri ve çok sayıda Sivaslı'nın katıldığı gecede, AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da Sivaslıları yalnız bırakmadı.

Sivas'ın geleneksel yemekleri olan Madımak ve Höşmerim ikramının da yapıldığı geceye yöresel sanatçı Hüseyin Yıldırım türküleri renk kattı. Programa katılan Bakan yardımcısı Yahya Baş ve Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın selamlama konuşmalarının ardından Sivaslılar'ın geleneksel kültürünü yansıtan halk oyunları, yerel sanatçıların konserleriyle Sivaslılar unutulmaz bir gece yaşadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivaslılar, Sazlı Sözlü Gecede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement