Sınav Yolunda Kaza : 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sınav Yolunda Kaza : 4 Yaralı

Sınav Yolunda Kaza : 4 Yaralı

Üsküdar'da YGS sınavına yetişmeye çalışan üniversite öğrencilerin içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

01.04.2012 10:41

Üsküdar'da YGS sınavına yetişmeye çalışan üniversite öğrencilerin içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada 2'si öğrenci 4 kişi yaralanırken, sınava giremeyeceği nedeniyle ağlayan kızı, annesi sarılarak teselli etti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Acıbadem E-5 karayolu Uzunçayır Mevkii Kadıköy istikametinde sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. Billur Aşıcı kontrolündeki 34 BU 3700 plakalı özel otomobil, dikeksiyon hakimiyetini kaybedip önce bariyerlere daha sonra da İlhan Gerçek yönetimindeki 34 E 6925 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Billur Aşıcı araçtan yola fırlarken, diğer araçta bulunan üniversite öğrencileri Yağmur Koç, Volkan Afacan ve arkadaşları Emre Afacan yaralandı.

Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan Yağmur Koç'un İkbaliye İlköğretim Okulu, Volkan Afacan'ın ise Bostancı Fenerbahçe Lisesi'nde YGS sınavına girecekleri öğrenildi. Yağmur Koç'un annesi Aynur Dilbudak, sınava girememesi nedeniyle gözyaşlarına boğulan kızına sarılarak teselli etti.

Anne Aynur Dilbudak bayan sürücünün bariyerlere çarptıktan sonra aniden önlerine fırladığını belirterek, "Bizim acelemiz yoktu. Çocuklar sınava girecekti. Mecburen şimdi giremeycekler. Bir yıllarına yazık oldu" dedi. Gözyaşlarına boğulan anne Aynur Dilbudak, kızına sarılarak onu teselli etmeye çalıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınav Yolunda Kaza : 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement