Şike Davasında 6'ıncı Duruşma Başladı - Son Dakika
Güncel

Şike Davasında 6'ıncı Duruşma Başladı

Şike Davasında 6\'ıncı Duruşma Başladı

"futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 6.duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülmeye başlandı.

21.02.2012 11:21

"futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 6. duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülmeye başlandı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 22 tutuklu sanık katıldı. Tutuklu sanıklardan Bülent İbrahim İşçen'in raporlu olması nedeniyle katılmadığı duruşmada, bazı tutuksuz sanıklar da hazır bulundu.

GAZETECİLER SALONA ALINMAYACAK

Duruşma Çağlayan'daki adliyenin en büyük duruşma salonu olan 1. Ağır Ceza Mahkemesinin salonunda görülüyor. İstanbul Adalet Sarayı'nın içi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Salona, dün olduğu gibi sadece ana bloktan giriş sağlanabiliyor. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, yer darlığı nedeniyle 23 Şubat Perşembe ve ondan sonraki günlerdeki duruşmalara hiçbir basın mensubunun alınmayacağını belirtti. Ekinci, duruşmayı gazetecilerin müzakere odasına kurulacak olan ekrandan izleyebileceğini söyledi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ DA SALONDA

Duruşmaya ilk kez gelen tutuksuz sanık Göksel Gümüşdağ'ın kimlik tespiti yapıldı. Gümüşdağ, aylık gelirinin 10 bin TL olduğunu ifade etti. Duruşma, tutuklu sanık Coşkun Çalık'ın savunmasının alınmasıyla devam ediyor. - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şike Davasında 6'ıncı Duruşma Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement