Siirt'te Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Yaz Kur'an Kursları Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kur'an kursundan detaylar İl Müftüsü Faruk Arvas'ın Konuşması Siirt'te yaz kuran kursları başladı Siirt'te 3 hafta sürecek eğitim 632 cami ve 200 Kur'an kursunda verilecek.

20.06.2016 18:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kur'an kursundan detaylar

İl Müftüsü Faruk Arvas'ın Konuşması

Siirt'te yaz kuran kursları başladı

Siirt'te 3 hafta sürecek eğitim 632 cami ve 200 Kur'an kursunda verilecek.

İl Müftüsü Faruk Arvas, dokuz hafta sürecek eğitimlerde kayıtların sürdüğünü, öğrencilere sosyal etkinlikler kapsamında spor müsabakaları da düzenleneceğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Bugün itibari ile başlayan yaz kurslarımız 26 Ağustosa kadar 3 hafta süren 3 dönem halinde devam edecek. Geçen yıllarda ortalama 10 bin öğrencimizi yaz Kuran kurslarına başvurmuştu. Yine beklentimiz bu yöndedir. Yaz kurslarına sadece Kuran eğitimi değil onun yanı sıra temel dini bilgiler özellikle ibadet, ahlak, siyer bir evladımızın bilmesi gereken zaruri dini bilgileri uygulamalı bir şekilde caminin manevi atmosferi dahilinde abdesti, namazı, kıraati her türlü islam ahlakı prensiplerini de gençlerimize inşallah eğitmeye devam edeceğiz. Ayrıca sosyal etkinliklerimiz de tekrar spor müsabakaları, Gençlik Merkezimizdeki bazı şeylerden istifade etmek amaçlı bu gençlerimizi bu gibi etkinliklere de yönlendireceğiz."

Siirt\'te Yaz Kur\'an Kursları Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement