Sıfırdan Sağlık Ocağı Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Sıfırdan Sağlık Ocağı Yapılıyor

Sıfırdan Sağlık Ocağı Yapılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde geçtiğimiz günlerde başladığı sağlık ocağı yapımına devam ediyor.

28.12.2015 13:47

Süleymanpaşa Belediyesi Yenicesi Mahallesi'nde sağlık ocağı yapıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, kasım ayı içerisinde başlattığı sağlık ocağının inşaatının, temeli, çatı işleri, kapı, pencere gibi işlerini bitirdi. Sağlık ocağı ekiplerin, yer döşemesi, tuvalet, boya badana vb. işlerinin yapılmasının ardından Yeniceli vatandaşların hizmetine girecek.

YENİ YILDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE GİRECEK

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Yenice Mahallesi'nde devam eden inşaatı yerinde inceledi.
Yapımı süren inşaatla ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Telat Akköse, "Yeniceli vatandaşlarımız herhangi bir sağlık problemi olduğunda anında müdahale edilmesi, sağlık çalışanlarının daha rahat ortamda çalışabilmesi için yeni bir sağlık ocağına ihtiyaçları vardı. Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımız için kasım ayında Yenice'de sağlık ocağının inşaatine başladık. Yeni yıla girmeden de sağlık ocağını vatandaşlarımızın hizmetine sokmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"BU HİZMET İÇİN BAŞTA SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ OLMAK ÜZERE HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Yenice Mahalle Muhtarı Süleyman Özmen, Süleymanpaşa Belediyesi'nin yapmış olduğu sağlık ocağının vatandaşları mutlu ettiğini belirterek, "Eski bir sağlık ocağımız vardı. Orası kullanılmaz haldeydi. Süleymanpaşa Belediyesi mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için sağlık ocağı inşaatine başladı. Bize bu sağlık hizmetini getirecekleri için başta Süleymanpaşa Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Yeniceli vatandaşların diğer sorunları hakkında Yenice Mahalle Muhtarı Süleyman Özmen'den bilgi alarak ziyareti sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıfırdan Sağlık Ocağı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement