Sıcak Hava Mesai Saatini Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Sıcak Hava Mesai Saatini Değiştirdi

Sıcak Hava Mesai Saatini Değiştirdi

Şanlıurfa'da, yol yapım ve onarımında görevli işçiler, aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz dinlenip akşam çalışıyor Siverek Kaymakamı Erkal: "Havalar sıcak. Gece çalışmaya karar verdik. Ramazan ayında da iftardan sonra çalışacaklar"

02.07.2013 12:34

Siverek ilçesinde, aşırı sıcaklar, açık alanda çalışan işçilerin mesai saatlerini değiştirdi.

Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği, sıcaklığın 40 dereceyi geçtiği bölgede, yol yapım ve onarım çalışmalarını akşam sürdürme kararı aldı.

İşçiler gündüz dinleniyor ve sıcaklığın etkisini yitirdiği saatlerde çalışmaya başlıyor.

Çalışmaların devam ettiği Zincirliçay köyünde inceleme yapan Kaymakam Hamza Erkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede hava sıcaklığının son günlerde aşırı derecede yükseldiğini anımsattı. Sıcaklık nedeniyle çalışmaların yavaşladığını belirten Erkal, şunları kaydetti:

"Havalar sıcak. Gece  çalışmaya karar verdik. Ramazan ayında da iftardan sonra çalışacaklar. İşçiler, sabah erken saatlerde çalışıp öğlen sıcaklarında dinlenecekler. Şu anda bulunduğumuz  5 kilometrelik bir yol çalışması var. Stabilize çalışmasının ardından yolda beton çalışması yapacağız. Beton yol örneğini daha önce Alagünü köyünde  yapmıştık. Bu yıl 173 kilometre beton yol yapacağız. 128 kilometre yolu ise ikinci kat asfalt yapacağız. Planladığımız yolları bu çalışma sezonunda bitireceğiz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sıcak Hava Mesai Saatini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement