Sibel Alaş Ve Kızı Tuğçe, Çocuk Bürodan Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Sibel Alaş Ve Kızı Tuğçe, Çocuk Bürodan Ayrıldı

Sibel Alaş Ve Kızı Tuğçe, Çocuk Bürodan Ayrıldı

Kızının Bulunduğunu Twitter'daki Sayfasından Duyuran Ünlü Şarkıcı Sibel Alaş ve Kızı Tuğçe Esenkent Çocuk Büro Amirliği'ndeki İşlemlerinin Ardından, Polis Merkezinden Ayrıldı

14.11.2010 02:52

Kızının bulunduğunu Twitter'daki sayfasından duyuran ünlü şarkıcı Sibel Alaş ve kızı Tuğçe Esenkent Çocuk Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından, polis merkezinden ayrıldı.

Kızı Tuğçe'nin bulunduğu haberini Twitter'dan duyuran şarkıcı Sibel Alaş, saat 20.00 sıraları, öğlen saatlerinde geldiği, Esenkent Çocuk Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından, polis merkezinden ayrıldı.

Çıkışta yüzünü gizleyen Alaş'ın evine gittiği öğrenildi. Tuğçe, annesi Sibel Alaş'tan 15 dakika önce ailenin avukatı ile polis merkezinden ayrıldı.

Sibel Alaş, kızı Tuğçe'den haber alamadığı gerekçesi ile önceki gün karakola başvurmuştu. Alaş'ın heyecenlı bekleyişi sona erdi ve kızı Tuğçe bulundu. Ünlü sanatçı mutlu haberi twitter'daki sayfasında duyurdu.

Sibel Alaş, koruyucu anne olarak büyüttüğü Tuğçe'nin velayeti konusunda biyolojik anne Gülcan Göçer Avcı ile 2005 yılında mahkemelik olmuştu. Alaş ile eşi Zeki Aköz, Avcı'nın 3.5 aylıkken Sosyal Hizmetler Kurumu'na bıraktığı kızını geri istemesi üzerine velayet davası açmış ve kazanmıştı.

Alaş'ın 2 yaşındayken Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan alıp koruyucu annelik yaptığı 14 yaşındaki Tuğçe, üç gün önce kaybolmuş, olay üzerine Alaş ve menajerlik şirketi sahibi eşi Zeki Aköz karakola başvurmuştu.

Mutlu haberi Twitter'daki sayfasından duyuran Alaş şu notu yazdı: "Çocuk Büro'nun çalışmaları sonucunda,kızımızı sağ salim ve zarar görmeden teslim aldık. Duyarlı herkese müteşekkirim. Allaha emanet olun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sibel Alaş Ve Kızı Tuğçe, Çocuk Bürodan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement