Şevval Sam: Altın Portakal Kadına Şiddette Manifesto Ortaya Koymalı (2) - Son Dakika
Güncel

Şevval Sam: Altın Portakal Kadına Şiddette Manifesto Ortaya Koymalı (2)

Şevval Sam: Altın Portakal Kadına Şiddette Manifesto Ortaya Koymalı (2)

Şevval SAM.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 48'inci buluşması için oyuncu, yönetmen ve sinema eleştirmenlerinin Antalya'ya gelişi devam ediyor.

08.10.2011 17:34

Şevval SAM: ALTIN PORTAKAL KADINA ŞİDDETTE MANİFESTO ORTAYA KOYMALI (2)

YEŞİLÇAM Antalya'DA

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 48'inci buluşması için oyuncu, yönetmen ve sinema eleştirmenlerinin Antalya'ya gelişi devam ediyor. Bugün Açılış ve Onur Ödülleri gecesiyle başlayacak festival için öğle saatlerinde Yeşilçam'ın efsane isimleri kente geldi. Kuzey Vargın, Murat Soydan, Yusuf Sezgin, Salih Güney, Sevtap Parman, Seyyal Taner, Nuri Alço gibi isimleri Antalya Havalimanı'nda Antalya'da yaşayan oyuncular Coşkun Göğen ve Sümer Tilmaç karşıladı. Nuri Alço ve 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Yeşilçam emektarı Göğen'in biraraya gelmesi ve ikili arasındaki sıcak diyaloglar herkesi kahkahaya boğdu.

Antalya'ya öğle saatlerinde gelen sanatçılar arasında bu akşam düzenlenecek açılışta 'Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü' verilecek Rutkay Aziz ve 'Yıldırım Önal Anı Ödülü'nün sahibi olacak Suna Selen de vardı.

Ünlü oyuncu Tarık Akan, bu yılki festivalde, çeşitli nedenlerle film yarışması yapılmayan 1979 ve 1980 yılları ödüllerinin verilmesinin kendisini çok heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini söyledi. Akan, "Şimdi onların tekrar gündeme gelmesi beni çok mutlu etti" dedi.

Antalya'ya gelen konuklar arasında manken Tuğçe Kazaz da yer aldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şevval Sam: Altın Portakal Kadına Şiddette Manifesto Ortaya Koymalı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement