Selvi Kılıçdaroğlu: "Okul Öncesi Eğitim Tüm Çocuklarımız İçin Gerekli" - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu: "Okul Öncesi Eğitim Tüm Çocuklarımız İçin Gerekli"

Selvi Kılıçdaroğlu: "Okul Öncesi Eğitim Tüm Çocuklarımız İçin Gerekli"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Bilimsel çalışmalar, insan beyninin yüzde 80’inin 3 yaşına kadar oluştuğunu söylüyor. 0-7 yaş arası gelişim çok hızlı ve çocuğun geleceğini belirliyor. Bu yüzden okul öncesi eğitim tüm çocuklarımız için gerekli” dedi.

11.04.2023 17:15  Güncelleme: 17:32

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, "Bilimsel çalışmalar, insan beyninin yüzde 80'inin 3 yaşına kadar oluştuğunu söylüyor. 0-7 yaş arası gelişim çok hızlı ve çocuğun geleceğini belirliyor. Bu yüzden okul öncesi eğitim tüm çocuklarımız için gerekli" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti. Selvi Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bilimsel çalışmalar, insan beyninin yüzde 80'inin 3 yaşına kadar oluştuğunu söylüyor. 0-7 yaş arası gelişim çok hızlı ve çocuğun geleceğini belirliyor. Bu yüzden okul öncesi eğitim tüm çocuklarımız için gerekli."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu: 'Okul Öncesi Eğitim Tüm Çocuklarımız İçin Gerekli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement