Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP'li Kadınlar 8 Mart'ta Artvin'de - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP'li Kadınlar 8 Mart'ta Artvin'de

Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP\'li Kadınlar 8 Mart\'ta Artvin\'de

CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yarın Artvin'de olacak CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yarın Artvin'de olacak.

07.03.2012 17:39

CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yarın Artvin'de olacak CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yarın Artvin'de olacak. Hafta boyunca, parti otobüsüyle il il gezerek yoğun bir program yürüten CHP Kadın Kollarının Artvin'deki programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katılacak.

CHP, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, il il gezerek kadınlarla bir araya geliyor. CHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen etkinliklere, geçtiğimiz Pazartesi günü genel merkezde sahnelenen tiyatro oyunuyla start verilirken, kadın kolları yönetiminin yer aldığı CHP parti otobüsü de dün itibariyle kadınlarla buluşmak üzere yola çıktı.

Ankara'dan Yozgat'a hareket ederek, ilçe ziyaretlerinin ardından Sivas'a geçen CHP'nin "8 Mart otobüsü", bugün de Erzincan ve Erzurum ile ilçelerinde kadınlarla buluşacak. İl ve ilçe örgütleri ile kadın kollarının ziyaret edilmesinin ardından, CHP'li kadınlar 8 Mart'ta Artvin'de olacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan'ın öncülük ettiği etkinliğe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katılacak. Artvin Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından, kadın esnafla buluşacak olan CHP örgütü, akşam ise kapalı salon programı düzenleyerek, Artvinli kadınlara seslenecek.

Artvin'deki programın ardından, CHP otobüsü Karadeniz hattı üzerinden Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve son olarak da Sinop'a uğrayacak. CHP Kadın Kolları, buradaki çeşitli temaslarının ardından 10 Mart'ta Ankara'ya dönecek.

CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz Pınar Atılgan, ANKA'ya yaptığı açıklamada yolculuklarının zorlu hava şartlarına rağmen devam ettiğini belirtirken, "Öncelikli planımız 8 Mart'ta Artvin'e gitmekti ancak kara yoluyla gitmeye karar verdiğimizde, yol haritamızı genişlettik ve yol üzerinde diğer illeri de ziyaret etmeye karar verdik. Bu amaçla yola çıkarken, partimizin örgütlerini ve kadın kollarını ziyaret ediyoruz; bizlerden beklentileri neler, eksiklerimiz neler, partimize nasıl daha fazla kadın üye kazandırırız, bunları görüşüyoruz" dedi. Bu etkinliğin Dünya Emekçi Kadınlar Günü vasıtasıyla, kısa bir tanışma yolculuğu olduğunu söyleyen Atılgan, kadın kolları olarak 81 ili bu şekilde dolaşmayı planladıklarını da sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP'li Kadınlar 8 Mart'ta Artvin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement