Sekan Çağrı, Antalya Senfoni Orkestrası'na Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Sekan Çağrı, Antalya Senfoni Orkestrası'na Konuk Oldu

Sekan Çağrı, Antalya Senfoni Orkestrası\'na Konuk Oldu

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın Side Antik Tiyatrosu'nda vereceği konsere, klarnetçi Serkan Çağrı konuk oldu.

25.09.2012 09:39  Güncelleme: 10:16

Verdiği sayısız konserde, on binlerce yerli-yabancı sanatseveri bir araya getiren, Türkiye'den ve dünyadan birçok önemli orkestra şefi ve solistine de ev sahipliği yapan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın Side Antik Tiyatrosu'nda vereceği konsere, bu kez usta klarnetçi Serkan Çağrı konuk oldu.

Henüz 13 yaşındayken, geleneksel Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen ve katılımcıların yaş ortalamasının 40 olduğu bir yarışmada En İyi Klarnet İcracısı Yarışması'nda özel ödüle layık görülen klarnet ustası Serkan Çağrı; Klezmer müziğin en önemli temsilcilerinden olan ünlü klarnetist Giora Fiedman'ın İstanbul'da verdiği bir konserde büyük övgülerle sahneye çıktı.

Daha önce, Hüseyin Karadağlı ile birlikte çıkarttığı albümle de Doğu-Batı ezgilerini harmanlayan Serkan Çağrı'nın, Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile 24 Eylül 2012, Pazartesi akşamı Antik Tiyatro'da verdiği konser, müzikseverlerin hafızalarına kazındı.

Bu yıl Side Belediyesi tarafından 12.?si düzenlenen, 2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği'ne (EFA) kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; 25 Ağustos ? 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı'nda ücretsiz olarak düzenleniyor.

Bilgi için: www.sidefestival.com

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sekan Çağrı, Antalya Senfoni Orkestrası'na Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement