Şehit Polis Memleketi Osmaniye'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memleketi Osmaniye'de Toprağa Verildi

Şehit Polis Memleketi Osmaniye\'de Toprağa Verildi

Kırşehir'de polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan 40 yaşındaki Durmuş Turan Bülbül'ün cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

24.05.2013 18:05

Kırşehir'de polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan 40 yaşındaki Durmuş Turan Bülbül'ün cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Şehit polis memuru Durmuş Turan Bülbül için bugün saat 09.00'da Kırşehir Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından cenazesi, karayoluyla Osmaniye'ye getirildi. Şehit Polis Bülbül'ün cenazesi Adnan Menderes Mahallesi'ndeki baba evine, ardından Envar'ul Hamit Camii'ne götürüldü. Cami avlusuna kadın polis memurları ve yakınlarının yardımı ile gelen şehit annesi 63 yaşındaki Zekiye Bülbül, güçlükle ayakta durabildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, şehit annesi Zekiye Bülbül ile şehit eşi Sibel Bülbül'e başsağlığı diledi.

'BEN NE DİYECEĞİM ÇOCUKLARINA?'

Şehit eşi Sibel Bülbül, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelerek, "Böyle mi bitecekti? Ben dedim, demedim mi, bırakma bizi bir şey olur diye. Hiç mi sevmedin bizi, ben ne diyeceğim çocuklarına. Allah'ım sabır ver. En sevmediğim kare bu" diyerek, ardından 11 yaşındaki oğlu Arda ve 4 yaşındaki kızı İrem'e sarılarak, gözyaşı döktü. Şehidin 3 aylık kızı İlsu'nun ise yakınlarının evinde olduğu öğrenildi.

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul'un ikindi namazı sonrası kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit Bülbül'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına konularak, götürüldüğü Belediye Asri Mezarlığında, 10 yıl önce kaybettiği babası Abdullah Bülbül'ün yanına defnedildi. Cenaze törenine Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Belediye Başkanı Kadir Kara, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şenyiğit, çevre il ve ilçelerdeki emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis memurları, yakınları ve yaklaşık 1500 kişi katıldı.

Dün Kırşehir- Kayseri karayolunda uygulama yaptığı sırada, bir otomobil 'dur' ihtarına uymayarak, kaçmaya başlaması üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, otomobil ile şüpheli aracı takibe başladı. Mucur İlçesi Yeniköy civarında polis memuru Kadir Koca'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil şarampole devrilmiş kazada ağır yaralanan polis memuru Durmuş Turan Bülbül, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. - Osmaniye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memleketi Osmaniye'de Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement