Şehit Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Şehit Evine Ateş Düştü

Şehit Evine Ateş Düştü
04.06.2012 14:27

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlamasında şehit olan Jandarma Binbaşı Ercan Kurt'un Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Terzialan beldesindeki baba evine ateş düştü.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlamasında şehit olan Jandarma Binbaşı Ercan Kurt'un Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Terzialan beldesindeki baba evine ateş düştü. Acı haberi alan köylüler, Kurt'un evine akın etti.

Mayın patlamasının ardından askeri yetkililer şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt'un babası Ahmet Kurt'un evine giderek acı haberi verdi. Acı haberi alınca fenalaşan anne Zehra Kurt ile ağabey Yusuf Kurt, gözyaşlarına boğuldu. Haberi duyan köy halkı da şehit binbaşının evine koştu. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, belde yasa büründü.

Şehit Binbaşı Ercan Kurt'un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit binbaşının yarbay olan ağabeyi Baki Kurt'un ise Afganistan'da görev yaptığı öğrenildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement