Şehit Ateşi Ordu'ya Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Ordu'ya Düştü

Şehit Ateşi Ordu\'ya Düştü

Şiirt'te hücre evi baskınında şehit olan Özel Harekat Polisi 39 yaşındaki Yalçın Yamaner'in, Ordu'nun Altınordu İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

15.01.2016 16:35

Şiirt'te hücre evi baskınında şehit olan Özel Harekat Polisi 39 yaşındaki Yalçın Yamaner'in, Ordu'nun Altınordu İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit evini ziyaret eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve yanındakiler taziyede bulundu.

Siirt'te hücre evine düzenlenen baskında şehit olan evli ve 2 çocuk babası, 8 yıllık polis memuru Yalçın Yamaner'in Ordu'nun Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi'ndeki ailesinin evine ateş düştü. Polis müdürleri acı haberi 112 sağlık görevlileri eşliğinde burada kalan üvey anne 60 yaşındaki Sultan Yamaner'e iletti. Acı haberi alan Yamaner'in komşuları da evlerinin penceresine Türk bayrağı astı.

Şehit Yalçın Yamaner'in yaklaşık 15 yıl önce emekli polis memuru olan babasının kalp krizi geçirerek yaşımını yitirdiği; bir kardeşinin öğretmen, bir kardeşinin doktor, bir erkek kardeşinin de Samsun'da polis memuru olduğu öğrenildi.

Şehit polis memurunun Amasya'dan şark görevi için Siirt'e gittiği görev süresinin ise bu yıl dolacağı da belirtildi. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur'da anne Sultan Yamaner'e taziyede bulundu.

Komşuları şehit polisin öz annesinin nerede olduğunu ise bilmediklerini söylediler. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Ordu'ya Düştü - Son Dakika


Advertisement