Şehit Aileleri, Vali Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şehit Aileleri, Vali Aydın'ı Ziyaret Etti

Şehit Aileleri, Vali Aydın\'ı Ziyaret Etti

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

05.01.2014 18:08

Siirt Polis evinde gerçekleştirilen ziyarette; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Diyarbakır Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Seyithan Karadağ, Bingöl Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Salih Kişi, Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Lütfü Yiğit ile Siirt ve ilçelerindeki Şehit ve Gazi Ailelerinin dernek başkanları katıldı.

Vatan için canını seve seve veren kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin çok değerli temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Aydın, "Şehit ve Gazi ailelerimize, Köy korucularımıza sahip çıkmak, sorunlarıyla dertleriyle ilgilenmek bizim için en büyük onurdur. Devletimiz her zaman sizlerin maddi manevi yanındadır. Kapımız sizlere her daim açıktır. Sevinçleriniz sevincimiz, üzüntülerinizde üzüntümüzdür."dedi.

Kahraman Köy korucularının da çok zor şartlarda görev yaptıklarını ve fedakârca davrandıklarını da ifade eden Vali Aydın,"Bu fedakârlıklarının karşılığı olarak bizler de her zaman kendilerinin yanında olacağız. Valiliğimiz ve bağlı birimlerimiz olarak, korucularımızın çözebileceğimiz her türlü sorununu çözme gayretindeyiz. Görev yerleri ve çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yapıldı. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde Şehit ve Gazi ailelerimize ve kahraman köy korucularımıza destek olmaya devam edeceğiz."diye konuştu.

Vali Aydın, son zamanlarda hükümetimiz tarafından, Şehit ve gazi ailelerine, ve Köy korucularına yönelik çok önemli yapısal reform niteliğinde iyileştirmelerin yapıldığını da sözlerine ekledi.
Siirt Valisi Ahmet Aydın' a teşekkür eden Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen:'' Sayın Valimizin her daim yanımızda olmasından çok büyük bir güç alıyoruz. Şehit ve Gazi ailelerimize ve köy Korucularımızın yerelde çözülebilecek sorunlarını Sayın Valimize ve diğer yetkililerimize aktardık. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirildiğine inanıyoruz. Hafta sonu olmasına rağmen sayın Valimiz, Jandarma komutanımız ve il emniyet müdürümüz bizlere zaman ayırarak, bizleri en güzel şekilde ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Aileleri, Vali Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement