Savcılardan Çatışmanın Yaşandığı Otelde İnceleme - Son Dakika
Güncel

Savcılardan Çatışmanın Yaşandığı Otelde İnceleme

Savcılardan Çatışmanın Yaşandığı Otelde İnceleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te şehit düşen koruma polisi 39 yaşındaki Mehmet Çetin'in kaldığı Grand Yazıcı Club Turban oteldeki villa, basına gösterildi.

19.07.2016 18:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te şehit düşen koruma polisi 39 yaşındaki Mehmet Çetin'in kaldığı Grand Yazıcı Club Turban oteldeki villa, basına gösterildi. Muğla ve Marmaris Cumhuriyet savcıları, otelde inceleme yaptı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, darbeci askerler ile polis ekiplerinin çatışmaya girdiği otellerden biri olan Grand Yazıcı Club Turban'da inceleme yaptı. Yapılan inceleme ve başsavcıların ayrılmasının ardından basın mensupları otele alındı. Basın mensuplarına sadece, çatışmada şehit olan, Cumhurbaşkanlığı koruma polisi 39 yaşındaki Mehmet Çetin'in kaldığı 1870 numaralı villadaki odada çekim yapma izni verildi.

ERDOĞAN'IN KALDIĞI YERE 50 METRE UZAKTA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı korunaklı villaya yaklaşık 50 metre mesafede bulunan 1870 numaralı villadaki odanın girişindeki duvarda mermi izi olduğu görüldü. 3 özel eğitimli asker ile 30 dakika boyunca çatıştığı öğrenilen Mehmet Çetin'in, balkon penceresinden atılan sis bombasının ardından içeri giren darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu burada şehit olduğu öğrenildi. Otel görevlilerin odadaki eşyaları topladığı, bir süre daha hizmet vermeyeceği bildirildi.

"TÜM MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Yazıcı Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Serkan Yazıcı, "Bizlerin mağduriyeti bir şekilde imkanlarımız doğrultusunda giderilir. Ama önemli olan vatandır. O gece Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan otelden ayrıldı. Geride korumaların kaldığını bilmiyordum. Helikopterlerin otel üzerinde dolaştığını görünce ilk olarak şaşırdım. Helikopterlerden askerler indirilince, Cumhurbaşkanı Erdoğan gitmişti ve bana suikast için mi gelindi diye düşündüm. Acil olarak otelden ayrıldım. Yaşanılan tüm gelişmeleri korunaklı ve gizli bir evde televizyonlardan izledim ve durumu anladım. Tüm Milletimizin başı sağolsun. Büyük bir kaostan kurtulduk. Yaradan bir daha böyle günler yaşatmasın" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcılardan Çatışmanın Yaşandığı Otelde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement